Ulfsunda Slott

Stockholm, Zweden

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Een schitterend kasteel in de natuur bij het Mälaren meer, vlakbij het centrum van het stijlvolle Stockholm, incl. ontbijt, driegangendiner & glas champagne

Ulfsunda Slott is een schitterend kasteel in Stockholm, gelegen op 15 minuten van het stadscentrum en op enkele minuten van het Bromma vliegveld vandaan. Het kasteel wordt omringd door mooie tuinen en geeft uitzicht op het Mälarmeer. De accommodatie biedt moderne kamers, een sfeervol restaurant en een spa om in te relaxen.

Ulfsunda Slott is de ideale keuze wanneer je op zoek bent naar rust en ontspanning in een prachtige natuurrijke omgeving, met de grote stad op korte afstand. Fiets of wandel langs de oevers van het Mälarenmeer, zwem in het kristalheldere water of ontspan in de drijvende sauna. Maak een dagtrip naar Stockholm, bewonder de 14 eilanden met een boottocht en dwaal in het pittoreske centrum.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.