Topdeals

TravelBird heeft de beste, populairste en meest unieke reizen voor jou geselecteerd. Boek gauw een onvergetelijke vakantie!

Aanbiedingen

Kies een vertrekdatum
15 aanbiedingen
Een uitzonderlijke selectie van de meest populaire en begeerde vakanties.

TravelBird gaat de uitdaging graag aan om je continu te inspireren. Hoe dit precies gedaan wordt? Door je het verlangen te geven om te gaan reizen! De aanbiedingen op de website worden speciaal geselecteerd om het voor jou zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken. Op deze manier kun je, op het moment dat het je het beste uitkomt, de keuze maken om bijvoorbeeld op een zonvakantie, stedentrip of een weekendje weg te gaan. Ga op avontuur en laat je dromen uitkomen! Onze specialisten zorgen er dagelijks voor dat, door middel van uitgebreid onderzoek en scherpe analyses, de juiste top aanbiedingen gereed staan voor jou. Zoek dus snel bij de topdeals of er iets geschikts bij zit voor je!

Je zult echter merken dat de meest populaire bestemmingen per dag kunnen variëren. Hierdoor veranderen de categorieën die aanwezig zijn op deze pagina ook voortdurend. Op maandag kun je bijvoorbeeld aanbiedingen tegenkomen zoals een weekendje weg naar Normandië, de Ardennen of Winterberg. Een week later kan dit totaal anders zijn met zonvakanties naar Albufeira, een stedentrip naar New York of een vakantiepark of Texel. Het hangt allemaal af van welke bestemmingen op dat moment het populairst zijn. Dit zorgt er tevens voor dat het aanbod altijd vernieuwend overkomt. Zorg ervoor dat deze pagina in je bookmarks staat, want je ideale vakantie kan er zomaar tussen staan!

De meest schitterende bestemmingen

Reis de hele wereld over met TravelBird!

De mooiste Europese steden, de stranden van Costa del Sol of Nerja, het platteland in Limburg of Vlaanderen, de grote open vlaktes in China of de eilanden in Thailand… Zoveel mogelijkheden!

De jassen en sjaals worden weer uit de kast gehaald, want je wilt natuurlijk geen kou vatten. Dit verhaal komt iedere Nederlander ongetwijfeld bekend voor. En zoals elk jaar is dit het moment dat het verlangen naar een verre en warme reis weer toeneemt. Waarom heb je anders al die zonnebrand gekocht? Juist, je moet dit natuurlijk wel ergens voor gebruiken. In de topdeals zijn er het hele jaar lang zonvakanties te vinden. Zoek zo snel mogelijk strand, zee en zon op in Spanje, Griekenland, de Canarische eilanden of één van onze andere toplocaties. Dit is jouw kans om de kou te ontvluchten! Bekijk vlug de lijst van topdeals om te zien of er nog een ideale zonvakantie voor je bijstaat. Vergeet niet om je hippe zonnebril en zwembroek of bikini mee te nemen!

Het zou ook zomaar kunnen dat je het stedelijke leven even helemaal zat bent. Je wilt niet langer iedere dag duizenden onbekende mensen tegenkomen. Nee, je bent op zoek naar de vrijheid van de natuur. Dit komt goed uit, want binnen de topdeals op TravelBird zul je vaak een weekendje weg naar de Ardennen vinden. Of het nu het gebied in Frankrijk, België of Luxemburg is, een vakantie naar dit natuurgebied blijft altijd weer opduiken in de top aanbiedingen. De imposante bossen temidden van de Ardennen zijn perfect voor onvergetelijke wandelingen. Zorg ervoor dat je wandelschoenen in je koffer zitten en kom genieten van de prachtige natuur. Een weekendje weg doet vaak wonderen. Het helpt je namelijk om even alle stress van je af te zetten en weer lekker tot rust te komen. Je verdient het! Uiteraard zijn er ook andere plekken om van de natuur te genieten. Wat te denken van een weekend weg naar de Limburgse natuur, een paar dagen naar het prachtige platteland in het Sauerland of een reis naar het bergachtige noorden van Italië.

Blijf altijd aan top

De mooiste reizen op de tijden die jou het best uitkomen!

Morgen, het volgende weekend, over twee weken, volgende maand of over een half jaar? Het moment maakt niet uit, de topdeals zullen je zeker aanspreken!

Het is heel normaal dat je gedachten zo nu en dan afdwalen naar de behoefte van een vakantie. Denk alleen maar aan al die momenten dat je familie, vrienden of kennissen je alles over hun laatste reis willen vertellen. Wellicht was je graag meegegaan. Ook bestaat de kans dat een boek jouw vakantie aspiraties heeft beïnvloed. De vele superlatieven die de schrijvers gebruiken om jouw droombestemming te omschrijven klinken zeer verleidelijk. Of wat te denken van alle prachtige plaatjes die je langs hebt zien komen terwijl je rustig het internet rondstruint? Alles bij elkaar genomen zijn er buitengewoon veel redenen voor je om lekker te dagdromen over je volgende vakantie. Maak je dromen werkelijkheid en boek nu één van de vele topdeals!

Sommige categorieën binnen de topdeals pagina bieden je de kans om al heel snel je koffers te pakken. Je kunt letterlijk de volgende dag al op weg zijn! Andere top aanbiedingen zijn juist bedoeld voor een iets later tijdstip. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het boeken van een herfstvakantie in de maand september of aan het boeken van een zomervakantie in de maand mei. Echter krijg je bij TravelBird ook de gelegenheid om een vakantie al zes maanden of zelfs langer van te voren te boeken. De topdeals passen zich moeiteloos aan aan jouw schema en ritme!

Onevenaarbare ervaringen.

Een juiste combinatie van ontspanning en avontuur!

De ervaringen die je opdoet tijdens een vakantie zullen je altijd bijblijven.

Een aantal van de categorieën bij de topdeals zijn gebaseerd op geografische criteria. Je zult ongetwijfeld aanbiedingen tegenkomen zoals een stedentrip naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, een weekend weg naar Blankenberge en haar statige pier of een paar dagen naar de schitterende omgeving van Malmedy. Er zijn echter ook talloze categorieën op de pagina die je een vakantie aanbieden met een nadruk op unieke ervaringen!

Deze aanbiedingen worden vaak bepaald door het seizoen. Dit soort specifieke deals worden bijvoorbeeld gekenmerkt als all-inclusive, volpension of halfpension. Vaak zijn er ook activiteiten verbonden aan de aanbieding. Bijvoorbeeld een rondreis met de auto door het prachtige landschap van Portugal, een avontuurlijke wandelvakantie door de bergen in Zwitserland of een magistrale cruise over de Middellandse Zee. Dit soort bezigheden geven je de kans om je vakantie te verrijken met nieuwe ervaringen. Zoek deze categorieën dus zeker op als je op avontuur wilt.

Al met al zijn de topdeals een kleine selectie van de bestemmingen waar je allemaal naar toe kunt. Alle soorten vakanties zullen hier tijdens het jaar wel in voorkomen. Van wintersport tot zonvakantie, van een weekendje weg tot een complete rondreis, van agriturismo tot een stedentrip… Het biedt je voldoende ruimte om jouw droomvakantie te boeken!

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter