Tiara Miramar Beach Hotel & Spa

Théoule-sur-Mer, Côte d'Azur, Frankrijk

Tiara Miramar Beach Hotel & Spa

Tiara Miramar Beach Hotel & Spa

Tiara Miramar Beach Hotel & Spa

Tiara Miramar Beach Hotel & Spa

Tiara Miramar Beach Hotel & Spa

Deluxe kamer met zeezicht

Superior kamer met tuinzicht

Antibes

Grasse

Cannes

Charmant resort aan de Côte d´Azur

Bij de Franse Rivièra denk je waarschijnlijk eerst aan Saint-Tropez, Nice en Cannes. Niet gek met al het cultureel aanbod en de prachtige, historische stadsdelen. Toch heeft de azuurblauwe kust van de Middellandse Zee zoveel meer te bieden. De groene heuvels met rode rotsen vormen het perfecte decor voor lange wandelingen en in zandstenen kustplaatsjes als Théoule-sur-Mer is het mediterrane ideaal nog fysiek aanwezig.

Aan het strand van Théoule-sur-Mer bevindt zich het Tiara Miramar Beach Hotel, waar de zintuiglijke geneugten van de Provence worden geperfectioneerd. De mediterrane keuken wordt geëerd in maar liefst drie restaurants met hun eigen specialiteiten. Actieve gasten kunnen terecht in de fitnessruimte, het zwembad of op de tennisvelden. Voor ontspanning ga je naar de sauna of het stoombad van de Tiara Spa. Na een enerverende dag is het heerlijk thuiskomen in de ruime, licht oriëntaalse kamers waar je op slippers langs hout, zijde en mashrabiyya-ornamenten naar het balkon loopt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.