Thon Hotel Rotterdam

Rotterdam, Nederland

Superior kamer met uitzicht op de Maas

Superior kamer met uitzicht op de Maas

Superior kamer met uitzicht op de Maas

Superior kamer met uitzicht op de Maas

Eigentijds hotel in Rotterdam

Rotterdam: kunst, cultuur en vernieuwende architectuur, gecombineerd met alle voordelen van een grote stad. Gelegen aan de Maas, direct tussen het centrum van de stad en de Kop van Zuid, vind je het uiterst comfortabele Thon Hotel, vanwaar je alles dat Rotterdam te bieden heeft snel kunt bereiken. Naast een goede locatie biedt dit hotel ook een schitterend uitzicht over het water.

Thon Hotel ligt direct aan de voet van de Erasmusbrug en beschikt over verschillende kamers met uitzicht over de Maas. Met een watertaxi voor de deur bereik je de overzijde van de rivier binnen enkele minuten, waar je naast LantarenVenster ook de Fenixloods, Cruise Terminal, tal van architectonische hoogstandjes en een keur aan restaurants vindt. Ga vanaf het hotel met de tram de andere kant op en je bevindt je binnen enkele minuten in het centrum van de stad, met de Kubuswoningen van Piet Blom, het Museumpark en de Witte de Withstraat binnen handbereik. Na een heerlijke dag kun je in het Thon Hotel weer volledig bijkomen met een drankje in hotelcafé/bar De Swaan.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.