Thon Hotel Bristol Stephanie

Brussel, België

Club kamer

4*-hotel in hartje Brussel

Brussel alleen de diplomatieke hoofdstad van Europa? Mais non! Het is vooral ook een uitermate sfeervolle stad met goede gastronomie en culturele hotspots. Wie rondloopt over de Louizalaan kan dit voelen. Deze brede boulevard met zijn elegante gevels, chique winkels en luxe modemerken wordt van alle kanten omringd door de contrasten die Brussel juist zo bijzonder en levendig maken. De populaire volkswijk Marollen, met zijn typische Brusselse cafés, terrassen en tweedehandswinkels ligt op een steenworp afstand van het hotel, net als de historische antiekwijk De Zavel, een wijk vol sierlijke juwelen en voortreffelijke gastronomie.

Gelegen aan een van Brussels levensaderen, is Thon Hotel Bristol Stephanie de perfecte plek voor je Brusselse verblijf. Comfortabele, geluiddicht gemaakte kamers - behorend tot de grootste hotelkamers van de stad - zorgen ervoor dat je nachtrust ook aan de straatkant gegarandeerd is. Het uitgebreide ontbijtbuffet geeft je energie voor de rest van de dag. Voor goede gastronomie hoef je bovendien de deur niet uit: restaurant Ninety-One heeft vernieuwende fusion-gerechten op de kaart staan, geïnspireerd door smaken uit alle windstreken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.