The Winery Hotel

Solna, Zweden

Superior kamer

Superior kamer

Uniek boetiekhotel vlak bij Stockholm

Wijnliefhebbers opgelet! The Winery Hotel mag zich het eerste hotel noemen dat wijn tot het centrum van zijn bestaan heeft gebombardeerd. De families Söder, Östlundh en Ruhne hebben een brandende passie voor wijn en hun wens deze te delen resulteerde in dit bijzonder sfeervolle boetiekhotel. The Winery Hotel aan de rand van Stockholm is een unieke ontmoetingsplaats voor wijnliefhebbers over heel de wereld. In het hart van het hotel bevindt zich een eigen wijnmakerij, waar u getuige kunt zijn van het maakproces van hun eigen wijn, waarvan de druiven van hun eigen wijngaard Terreno in Italië komen.

De industriële inrichting met robuuste stenen en houten accenten - geïnspireerd op deze klassieke wijngaard- straalt uit naar de rest van het hotel. Het resultaat is een open, stoer en warm hotel, waar topservice en comfort hoog in het vaandel staan. Een goed restaurant mag in een dergelijke setting niet ontbreken, en The Winery Hotel herbergt er dan ook twee, waarvan een ook dienst doet als delicatessenwinkel, en een wijnbar. Professionele sommeliers adviseren u graag over de beste wijn bij uw maaltijd. Genoeg van alle wijn? Trek dan een baantje in het zwembad op het dak, of neem de bus naar het levendige Stockholm.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.