The Weinmeister Berlin Mitte

Berlijn, Duitsland

Medium kamer

Medium kamer

Large kamer

Levendige street-art en uniek minimalistisch design in Berlijn

Berlijn Mitte is een stadsdeel dat naast historische gebouwen en plekken zoals de Reichstag, Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie, ook over charmante winkelstraten, unieke boetiekjes en talloze knusse cafés beschikt. Designhotel The Weinmeister past in dit rijtje goed thuis en biedt met haar unieke design-inrichting van graffiti gecombineerd met verfijnd minimalisme de perfecte plek van waaruit je deze stad kunt gaan verkennen. Van de weelderige Schwarz-Bar en de exclusieve BeautySpa op de zesde verdieping, tot de street-art die de muren van het hotel siert en het strakke design op de kamers, The Weinmeister is een unicum.

Gelegen aan de Weinmeisterstrasse vind je in de directe omgeving van het hotel niet alleen een bruisend nachtleven, maar ook een veelheid aan restaurants, cafés en winkelmogelijkheden. Op een paar minuten lopen vind je de Hackescher Markt, waar je naast onder andere twee bioscopen en een theater kunt vinden, met de levendige pleinen en drukke straten van Alexander Platz ook op loopafstand van het hotel.

Berlijn is een van die wereldsteden die ongeacht het seizoen altijd de moeite van het bezoeken waard is, maar in de herfstmaanden heeft de stad iets extra’s; met de goudgekleurde bomen die de brede lanen van Mitte overkoepelen, het oranje, rood en geel van afgevallen bladeren dat de straten bedekt, en het zachte zonnige herfstlicht in de middaguren – dit alles verzacht de soms ietwat scherpe randen van een stad die bekend staat om hoe ze ooit verdeeld was, haar straatkunst, en de geschiedenis en historische architectuur die op iedere straathoek te vinden is.

Perfect voor
Drankjes Moderne inrichting Winkelen Bezienswaardigheden City trip Europa

Highlights

  • Bezoek de hoogtepunten van Berlijn: Brandenburger Tor, Reichstag en Unter der Linden
  • Ga via de Weinmeisterstrasse naar het levendige plein Hackescher Markt
  • Wandel door de groene stadsoase Tiergarten of ga op zoek naar streetart in Friedrichshain

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.