The Villas at Poipu Kai

Koloa, Kauai, Hawaii, Verenigde Staten

Villa met 3 slaapkamers

Villa met 3 slaapkamers

Villa met 3 slaapkamers

Villa met 3 slaapkamers

Hedonistisch Hawaii

Vol met wuivende palmen en tropische bloemen is het beroemde Kauai, beter bekend als Garden Island, een paradijs op aarde. Poipu Kai Resort ligt verscholen tussen drie van de meest schilderachtige stranden van de Stille Oceaan. Hier neem je vanaf je villa binnen enkele minuten een duik in het kristalheldere azuurblauwe water. Ga lekker boogieboarden of zwemmen met zeeschildpadden in Brennecke. Probeer ook de winkels van het oude Koloa-stadje of wandel langs de kust van Na Pali.

De villa’s op het resort zijn allemaal om het zwembad heen gebouwd, maar bieden nog altijd een ongekende privacy en bovendien luxe. Het beste van alles is dat ze elk een lanai (open veranda) hebben die de frisse zeelucht naar binnen haalt. Het beste van twee werelden.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat er een schoonmaaktoeslag van USD 270 per villa, per verblijf, rechtstreeks aan het hotel betaald dient te worden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.