The Park Central San Francisco

San Francisco, Californië, Verenigde Staten

San Fransisco

Park Central San Francisco

Traditional kamer met een kingsize-bed

San Fransisco

Park Central San Francisco

Traditional kamer met twee queensize-bedden

Traditional kamer met twee queensize-bedden

San Fransisco

San Fransisco

Downtown luxe hotel in San Francisco

Natuurlijk kan het dat je bij het denken aan San Francisco terstond beelden van bloemrijke hippiemeisjes op je netvlies krijgt, al dan niet met de bijpassende soundtrack. Een halve eeuw verder zijn we vele dominante subculturen verder, maar één ding geldt nog altijd: San Francisco is de 'coolste' stad aan de Amerikaanse westkust - en ver daarbuiten.

Hier, aan de voet van de vermaarde Golden Gate brug, krijg je een ander gevoel dan in de rest van de States. Met haar steile straten, oude houten huizen, onverwoestbare kabeltrams en altijd water in de buurt, is San Francisco niet alleen een van de mooiste steden van Noord-Amerika; het is tegelijk de plek voor technologische innovatie en creativiteit, de stad van het nieuwe levensgevoel. Kortom: een plek om niet te missen.

Vanuit je comfortabele kamer in het luxe Park Central beleef je het dichterbij dan ooit. Gelegen in het hart van de stad, op amper vijf minuten van Union Square, ligt de stad hier werkelijk aan je voeten. En dat alles, zoals het Frisco betaamt, voorzien van de modernste technische snufjes en een spectaculair uitzicht.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.