The J & J

Florence, Italië

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Voormalig klooster in de binnenstad van Florence

Tussen de vele paleizen, kerken, pleinen en musea die Florence rijk is, vind je het rustieke hotel The J & J, gevestigd in een 16e-eeuws klooster. Het is van alle moderne gemakken voorzien zonder afbreuk te willen doen aan de pracht en praal van de renaissance. Op nog geen kwartier lopen van Il Duomo (de Dom), Il Palazzo Vecchio (het oude paleis) en Museo dell'Opera del Duomo (het Duomo Museum) verblijf je in een charmant Italiaans straatje waar de bakstenen geel zijn, de Vespa's talrijk en de baardjes goed getrimd.
 
In de ochtend wordt onder de karakteristieke bogen in de ontbijtkamer het ontbijt geserveerd - mét daarbij perfecte Italiaanse koffie. De rest van de dag kun je in de zitkamer comfortabel plaatsnemen tussen de originele fresco's, beeldhouwwerken en antiek, en wanneer de zon schijnt kun je ontspannen naast de fontein in de binnentuin. Dit zorgt ervoor dat je volledig bent uitgerust om de markten, keuken en cultuur van la dolce vita te ontdekken.

Highlights

  • Exquise koffie drinken in de stijlvolle ontbijtkamer van het hotel voordat je de trappen van Il Duomo betreedt
  • Florence van boven beleven met adembenemend uitzicht vanuit de tuinen van Villa Bardini
  • Genieten van la dolce vita met een Italiaans ijsje - of twee

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.