The Deck Hotel

Nice, Côte d’Azur, Frankrijk

The Deck Hotel

The Deck Hotel

The Deck Hotel

The Deck Hotel

Cabin kamer

Cabin Club kamer

Cabin Premium kamer

Cabin kamer

Nice

Nice

Nice

Nice

Nautisch hotel vlak bij zee in het oude centrum van Nice

Het geliefde Deck Hotel verenigt het beste van twee werelden: het ligt midden in het mooie centrum van Nice én het ligt vlak bij zee. Het is daarmee een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van een van de meest geliefde regio’s van Frankrijk. Met kamers die comfortabel zijn ingericht, een uitstekend ontbijt en moderne gemakken (gratis wifi, parkeergelegenheid) maakt het Deck Hotel jouw verblijf bijzonder aangenaam.

Vanuit het hotel wandel je binnen enkele stappen naar veel van de hoogtepunten van de stad. Zo wandel je met een lekkernij van patisserie Chez Maitre Pierre in handen door de mooie Albert-tuin, bezoek je een operavoorstelling bij de Opera de Nice en sluit je je dagen af met een avondwandeling langs de promenade.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.