The Box House Hotel

New York, Verenigde Staten

Superior kamer met balkon

Superior kamer met balkon en stadszicht

Superior kamer

Superior kamer met balkon en stadszicht

Superior kamer met balkon

Boetiekhotel midden in Brooklyn

Een eetbare plantenwinkel, een cocktailbar met de naam ‘t.b.d.’ (letterlijk vertaald: “Nog te bepalen”), een wijnbar genaamd ‘Achilles Heel’: de wijk Brooklyn in New York City is overduidelijk hip. U verblijft er in het met boetiekdesign gevulde Box House Hotel, waar u slaapt in een lichte suite met een apart woongedeelte en een volledig ingerichte kitchenette.

Vanuit uw hotel wandelt u ontspannen naar alle highlights van het trendy Brooklyn. Zo shopt u naar hartenlust bij Bird, waar u the latest van de meest geliefde lokale en internationale designers aantreft en kennismaakt met de diervriendelijke accessoires van Stella McCartney.

Bent u een liefhebber van de Thaise cuisine, dan dineert u uitstekend bij het geliefde Beet. Naast moderne varianten op traditionele Thaise gerechten, treft u er bijzondere alcoholische innovaties aan, zoals een champagne-vanille botersaus en een cognac-gember saus. Inspiratie gekregen om zelf wat te kokkerellen? Geen probleem: u heeft een volledig ingerichte keuken.

Vanuit Brooklyn reist u snel en eenvoudig naar andere geliefde delen van de stad. Met de bus of metro bent u binnen 30 minuten bij highlights als Central Park, het Museum of Modern Art, Times Square, het Empire State Building en de high-end shoppingstraat 5th Avenue.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.