The Bermondsey Square Hotel

Londen, Verenigd Koninkrijk

Londen

The Bermondsey Square Hotel

Superior kamer

Tower Bridge

Londen

The Bermondsey Square Hotel

The Shard

Prachtig boetiekhotel in Londen

Net ten zuiden van de Theems, in een van de meest up-and-coming wijken van Londen, bevindt zich het hippe Bermondsey Square Hotel. Het retro decor maakt dit een bijzonder en eigenzinnig designhotel, dat helemaal past bij de sfeer van de wijk. Volgens The Times Online is The Bermondsey Square Hotel 'De belichaming van designer chic.'

Het Bermondsey Square Hotel bevindt zich in het hart van de nog steeds evoluerende wijk Bermondsey, met hippe restaurants, bars en clubs, maar ook met kunstgalerijen, ontwerpstudio's en boetiekjes. Het hotel is een ideale bestemming voor cultuurliefhebbers: het Design Museum, de Borough Market, het Tate Modern en de Tower Bridge bevinden zich op loopafstand. Met behulp van het openbaar vervoer ben je binnen mum van tijd in de binnenstad.

Highlights

  • Ontwaken in een kleurrijke kamer vol design en mooie gadgets
  • De verse producten proeven op de nabijgelegen Borough Market
  • De restaurant- en clubscene van de hippe wijk Bermondsey ontdekken

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.