The Ashling Hotel

Dublin, Ierland

Superior King kamer

Ideaal gelegen viersterrenhotel in Dublin

Of je nu zin hebt in een fijne stedentrip, of in een langer verblijf in Ierland; Dublin is een ideale bestemming om enkele dagen te vertoeven. De stad is gemoedelijk en groen, bezit zowel mooie oude kastelen en kathedralen als een bruisend eigentijds gezicht – en niet te vergeten: een verademend nuchtere bevolking.

In het fraaie viersterrenhotel Ashling zijn niet alleen de kamers licht en comfortabel ook de randomstandigheden maken dit hotel heerlijk.. Zoals je van Ierland kunt verwachten, staan gastronomie en sfeer hoog in het vaandel. Het Ierse ontbijt, trekt iedere ochtend behalve hotelgasten ook vele buurtbewoners aan. Dit geldt ook voor de stijlvolle bar Iveagh. Tel daar de fantastische ligging bij op, met directe verbindingen naar het centrum en de luchthaven, en de conclusie laat zich al snel trekken: het Ashling Hotel is niet te versmaden. Net als Dublin zelf, overigens.

Perfect voor
Winkelen Bezienswaardigheden Moderne inrichting Groot-Brittannië en Ierland City trip

Highlights

  • Geniet dagelijks van een uitstekend Iers ontbijt, temidden van de buurtbewoners
  • Kom via het vriendelijke personeel en het uitstekende eten direct tot de kern van Ierland
  • Maak per fiets een mooie ronde door de stad, en ontdek hoe groen en gemoedelijk Dublin kan zijn

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.