Hoe zou jij ons inspireren?

Wat inspireert jou om te reizen? Wat wil je zien, doen en beleven tijdens je vakantie? Neem je de tijd of boek je je volgende avontuur eerder spontaan, afhankelijk van wat jou op dat moment inspireert? Deze vragen stellen wij onszelf elke dag bij TravelBird. We staan erop de meest inspirerende deals samen te stellen en interessante en verhelderende content te creëren, zodat bezoekers van onze website geen twee keer na hoeven te denken waar ze hun volgende reis boeken. Ons doel? Reizigers verrassen met inspirerende vakantieaanbiedingen. Daarnaast streven we ernaar om het hele proces zo simpel en stressloos mogelijk te maken, van het boeken en de vakantie zelf tot aan thuiskomst.

Wij houden onze ogen open en zijn altijd op zoek naar getalenteerde, creatieve geesten, die onze visie delen: elke dag opnieuw inspireren. Jong, in volle ontwikkeling, levendig, spannend, internationaal. Het zijn slechts enkele woorden om de TravelBird­-dynamiek te beschrijven. In april 2010 kwam de eerste boeking binnen, amper 5 jaar later genoten al 2,5 miljoen reizigers van een vakantie via TravelBird. In die periode groeiden we van 2 tot meer dan 550 werknemers. Ruim 30 verschillende nationaliteiten zijn vandaag vertegenwoordigd op ons kantoor, waar de gemiddelde leeftijd rond 27 jaar ligt. Kortom, de ideale plek voor inspirerende individuen van over de hele wereld om te leren, groeien en tot bloei te komen.

Vol enthousiasme kondigen we onze allereerste TravelBird-studiebeurs aan. Deze zal een getalenteerde en gemotiveerde student de kans geven om gedurende 3 tot 6 maanden in ons kantoor in hartje Amsterdam te werken. Tot de voordelen behoren niet alleen de onbetaalbare ervaring en inzichten die je op zult doen en zelfs niet enkel de prijs van € 3000,-­ die je krijgt bij toekenning van de beurs. Je kunt je namelijk óók nog verheugen op heerlijke lunches, gezellige borrels, een gloednieuwe Macbook Pro die je tijdens je stage in bruikleen krijgt en – niet te vergeten – een stagevergoeding van € 350,- per maand. Klaar om je bij ons aan te sluiten en elke dag te inspireren?

Om je kandidaat te stellen voor deze beurs, hoef je enkel deze vraag te beantwoorden:

“Wat is jouw meest inspirerende reiservaring?”

Of dat nu duiken op Bali, een fantastisch diner in Napels of een bijzondere trektocht door Noord­-Amerika is – we willen het van jou horen. Vertel ons alles over jouw meest inspirerende en onvergetelijke reiservaring doormiddel van foto’s, herinneringen, kortom, alles wat jij nodig acht om de ervaring met ons te delen. Er zijn geen grenzen aan hoe je deze vraag kunt benaderen. We willen je zelfs aanmoedigen de vraag te benaderen vanuit een zo breed, creatief en inspirerend mogelijk perspectief. Ook in het format van je antwoord ben je vrij. Wordt het een GoPro­-video, YouTube-­clip, Vimeo, blog, essay (niet minder dan 1000 woorden graag!), grafische weergave, infographic, tekeningen, foto’s, beelden of een audioclip?­ Wat volgens jou het beste werkt!

Hoe stel je je kandidaat?

De deadline ligt op 31 mei 2016 om 23.59 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 juni. De stage duurt 3 tot 6 maanden. Je kiest zelf wanneer je begint, zolang je maar student bent aan een hogeschool of universiteit (dus nog niet afgestudeerd) en ouder bent dan 18 jaar wanneer de stage begint.

Om je kandidaat te stellen, stuur je je antwoord op bovenstaande vraag per e-mail naar scholarship@travelbird.com, samen met een pdf-­versie van je inschrijvingsbewijs aan je onderwijsinstelling (universiteit of hogeschool).

Daarnaast moet ook je onderwijsinstelling zich aanmelden voor deelname aan dit beursprogramma opdat jij je kandidaat kunt stellen. De onderwijsinstelling dient een e­-mail te sturen aan scholarship@travelbird.com om zich te registeren voor het beursprogramma. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

Gefeliciteerd Nathalie Welle van The University of Applied Sciences Mittweida uit Duitsland! De winnaar van de studiebeurs. Meer informatie over haar en haar inzending vind je op onze blog.

Algemene voorwaarden

 • TravelBird behoudt het recht om studenten die plagiaat plegen of geen bewijs hebben van een inschrijving van de universiteit/hogeschool uit te sluiten van de beurs.
 • Degene die zich aanmeldt moet minimaal 18 jaar zijn.
 • Er wordt 1 beurs weggegeven.
 • De jury bestaat uit de Marketing­ medewerkers van TravelBird.
 • Medewerkers van TravelBird en hun familie komen niet in aanmerking voor de beurs.
 • Er zijn geen kosten verbonden aan het meedoen voor de studenten en universiteiten/hogescholen.
 • De deadline is op 31 mei 2016 om 23:59. Na deze datum worden inzendingen niet meer
  toegelaten.
 • TravelBird krijgt een licentie om het werk van de studenten te publiceren.
 • Persoonlijke gegevens van de student zullen niet gedeeld worden met derden.
 • Alleen aanvragen in de volgende talen worden geaccepteerd: Engels, Duits, Nederlands,Frans, Zweeds, Deens, Fins en Noors.