STROOM Rotterdam

Rotterdam, Nederland

Split Level studio

Split Level studio

Split Level studio

Split Level studio

Stoer Rotterdams stadshotel

Hotel STROOM is gevestigd in een historisch pand in het Lloydkwartier, vorige eeuw nog een belangrijke passagiers- en opslaghaven voor schepen uit Nederlands-Indië. Vanaf de jaren 60 nam de bedrijvigheid drastisch af, maar de panden zijn grotendeels perfect bewaard gebleven. Ook in het hotel is de unieke geschiedenis niet verloren gegaan dat is terug te zien in het stoere interieur. De kamers zijn tot in de kleinste details doordacht en bezitten onder meer een bed van Coco-Mat en een ligbad.

Dat de Euromast zich op een steenworp afstand bevindt, zie je duidelijk vanaf het dakterras van het hotel. Dankzij de ligging ten zuiden van het centrum van Rotterdam, zijn ook Museum Booijmans van Beuningen, het sfeervolle Historisch Delfshaven en de bijzondere winkelmix van de Nieuwe Binnenweg met een wandelingetje te bereiken. Rondom het hotel is het moeilijk kiezen tussen de vele hippe bars en restaurants, al loont het ook zeker om het grootse aanbod van het hotel te proberen. De Hamburger Eggs Benedict is inmiddels een klassieker en onder meer Innit Magazine noemde het rooftop-terras als een van de twee beste terrassen van Rotterdam. 

Perfect voor
City trip Europa Hotel Korte vlucht Bezienswaardigheden

Highlights

  • Proef het ambachtelijke brood en de verse kwarkbolletjes uit de eigen bakkerij
  • Ontdek de Rotterdamse bezienswaardigheden zoals het Historisch Delfshaven
  • Bezoek de Markthal van Rotterdam, een echt foodwalhalla in een prachtig gebouw

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.