Stadsvilla Mout

Schiedam, Zuid-Holland, Nederland

Junior Suite

Stadsvilla Mout

Junior Suite

Junior Suite

Junior Suite

Junior Suite

Junior Suite

Junior Suite

Delft

Stadsvilla Mout

Schiedam

Stadsvilla Mout

Delft

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Stadsvilla Mout

Elegante Schiedamse stadsvilla

Sfeervol aan het water van de Lange Haven in Schiedam, van oudsher bekend om haar jenever, ligt het volledig gerenoveerde pand van boetiekhotel Stadsvilla Mout, dat op 12 juni officieel geopend wordt. Het herenhuis uit 1750 herbergt stijlvolle moderne kamers, met mooie houtlook vloeren en een pantry waarin je zelf kunt koken. Een aantal kamers in het hotel zijn op echte Schiedamse helden gebaseerd, met een interieurthema dat past bij de ambachtslieden en ondernemers van deze oude stad.

Vlakbij het hotel ligt het Jenevermuseum, gevestigd in een historische branderij. Een fijne wandeling brengt je naar de zes molens van de stad en het Stedelijk Museum Schiedam met haar collectie Cobra-kunst. Op maar een kwartier rijden ligt Rotterdam, de bruisende havenstad met de Kunsthal en het Museum Boijmans Van Beuningen. Het is heerlijk winkelen langs de boutiques van de Meent en de Binnenweg. Op maar 26 kilometer prijkt de koninklijke stad Den Haag, met haar gezellige binnenstad vol elegante winkels, het Haags Gemeentemuseum en de fijne terrasjes van het hippe Zeeheldenkwartier. Even uitwaaien? Je bent zo in Scheveningen of Loosduinen.

Goed om te weten:
Het hotel gaat, na een grondige renovatie van het historische pand, 12 juni officieel open. De foto's zijn daarom slechts een sfeerimpressie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.