Stad, cultuur en strand in mystiek Zuidoost-Azië

Singapore & Bali: Singapore, Ubud, Candidasa

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Ubud

Singapore

Ubud

Draken brug - apen bos

Singapore

Ramada Singapore

Ramada Singapore

Ashoka Tree Resort - Ubud

Ashoka Tree Resort - Ubud

Ashoka Tree Resort - Ubud

Ashoka Tree Resort - Ubud

Buddha Tooth Relic Temple

Candidasa

Candidasa

Candidasa

Goa Gajah Temple

Mount Alexandra Lookout - Ubud

Rama Candidasa

Rama Candidasa

Rama Candidasa

Singapore

Prikkelend Bali & Singapore

Groots en meeslepend, maar ook puur en authentiek. Dat is Singapore! Tussen de torenhoge wolkenkrabbers vind je kleine eetstalletjes en tussen de snelle metro’s tuffen karakteristieke tuktuks. Je bewondert kleurrijke Chinese tempels, wandelt door de straten van Little India, luistert naar het gebed van een moskee en danst de sterren van de hemel in de moderne wijk Clarke Quay. Je laat deze eclectisch mix aan culturen achter je om naar het mysterieuze Bali te vliegen.

Machtige, zwarte vulkanen rijzen boven de groene rijstvelden en vrolijke palmbomen uit. In het creatieve Ubud vind je dit excentrieke kleurcontrast dan ook terug in de kunstwerken van de vele ateliers. In de straten van Ubud vind je talloze tempels, inspirerende markten en hoogstaande restaurants terwijl de aapjes opgewekt van boom naar boom slingeren. Na zoveel kleuren en geuren in Ubud is het tijd voor het strand. In Candidasa kun je urenlang langs het strand wandelen, naar de zee turen of met een duikbril op dobberen tussen de deinende golven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.