Sofitel Brussel Le Louise

Brussel, België

Superior kamer

Superior kamer

Brussel

Superior kamer

Superior kamer

Bar

Bar

Bar

Restaurant

Terras

Fitnessruimte

Brussel

Brussel

Brussel

Brussel

Sofitel Brussels Le Louise

Brussel

Brussel

Sofitel Brussels Le Louise

Verblijf in een strak en modern vijfsterrenhotel nabij de Avenue Louise in het hart van Brussel, incl. optioneel ontbijt, optioneel kerstpakket, late check-uit & meer

Het luxe vijfsterrenhotel Sofitel Brussels Le Louise is gelegen in de prestigieuze wijk rond Avenue Louise, te midden van rustige straten omzoomd door kastanjebomen, designerboetieks en art-deco-herenhuizen. Dit stijlvolle hotel, geïnspireerd op de heerlijke Franse art de vivre, past volledig bij de historische schoonheid van Brussel. Het theatrale interieur en restaurant Crystal Lounge, ontworpen door de beroemde architect Antoine Pinto, en de roze kristallen kroonluchters zorgen voor elegantie in een moderne setting.  

Brussel is een wereldstad die diversiteit en authenticiteit in evenwicht brengt, wat haar op verschillende niveaus zeer aantrekkelijk maakt. Sofitel Brussels Le Louise is bijzonder goed gelegen. Ontdek de wereld van kantklossen en geniet van overheerlijke chocolade of een wafel op de Grote Markt, ga op zoek naar antieke schatten in de wijk Zavel en ga een middag winkelen in de Louizalaan, de "Champs-Elysées van Brussel" en de thuisbasis van vele topnamen in de mode.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.