Sheraton Fuerteventura Beach Golf & Spa Resort

Caleta De Fuste, Fuerteventura, Spanje

Deluxe kamer

5*-hotel aan het strand van Fuerteventura

Het geliefde vijfsterrenhotel Sheraton Fuerteventura Golf And Spa Resort is gelegen aan de kust van het Spaanse eiland Fuerteventura. Het is uitgerust met een riant wellnesscentrum, vier buitenzwembaden, een golfbaan en luxe kamers. Bij het Sheraton Fuerteventura staan ontspanning en gastvrijheid voorop. Of je nu liever in alle rust bijkomt of gebruik maakt van één van de vele faciliteiten van het hotel, je vindt er gegarandeerd de balans die je zoekt. Zo strijk je met een glas wijn neer op je eigen terras met uitzicht over zee of de tropische tuin, of drink je een cocktail met je voeten in het zand bij de bruisende cocktailbar. 


In het grote wellnesscentrum ontspan je in het stoombad, bij de hamam of in een heuse iglo. Opwarmen doe je meteen daarna op het zonovergoten strand, dat zich op slechts drie minuten lopen van het hotel bevindt. Verken zeker ook de rest van het eiland, Fuerteventura is ongerept mooi en je kunt er talloze bijzondere diersoorten spotten zoals de potvis, dolfijnen, zwartbuikzandhoenen en de Canarische roodborsttapuit. Het vriendelijke personeel van het hotel adviseert je graag over de beste plekken en routes deze prachtige dieren te zien.

Highlights

  • Volledig ontspannen in de hamam van het ruim 1.000 vierkante meter grote wellnesscentrum
  • Kennismaken met de cuisine van Fuerteventura bij één van de vier uitstekende restaurants van het hotel
  • De Canarische roodborsttapuit spotten die alleen op Fuerteventura te vinden is

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.