Savoy Beach Hotel

Paestum, Campania, Italië

Privilege kamer

Privilege kamer

Junior suite

Junior suite

Deluxe kamer

Exclusieve sterrenstatus in het zuiden van Italië

Overnacht in het luxueuze, karakteristieke Savoy Beach Hotel in het betoverende plaatsje Paestum, net ten zuiden van het schiereiland van Sorrento en de kust van Amalfi. Bij aankomst word je meteen verwend met een heerlijk welkomstdrankje. Laat je gedachten varen en flaneer over de marmeren vloeren, dans van de brede trappen en wandel langs de gigantische pilaren. Wanneer je het hotel verlaat stap je van pure rijkdom direct in rijke historie: waar luxe en magie voorop staan in het hotel, staat de omgeving in het teken van archeologische pracht. Bezoek de drie Griekse tempels die midden in het platteland een mysterieus geheel vormen en onderdeel uitmaken van het UNESCO-werelderfgoed.

Neem je mooiste jurken en pantalons mee, want ‘If you do something, do it with style’. Deze quote van Freddie Mercury is ook het motto van het hotel. Maak een foto naast de prachtige fonteinen of onder een Murano kroonluchter in de lobby. Schrijf een gedicht in de inspirerende tuin of zing een lied langs de Tyrreense Zee. En wanneer de zon onder is gegaan en de romantische lampjes licht schijnen op dit wonderbaarlijk mooie vertrek, geniet je vanuit jouw luxe kamer of suite van een prachtig uitzicht.

Highlights

  • 's Ochtends in alle rust genieten van een heerlijk ontbijt op de kamer
  • Dwalen langs oude Griekse tempels - onderdeel van UNESCO-werelderfgoed in Paestum
  • Jezelf onderdompelen in ongekende luxe: marmeren vloeren, magische terrassen en een privéstrand

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.