Savona 18 Suites

Milaan, Italië

Savona 18 Suites

Savona 18 Suites

Galleria Vittorio Emanuele II

Home suite

Savona 18 Suites

Milaan

Home suite

Savona 18 Suites

Savona 18 Suites

Dom van Milaan

Savona 18 Suites

Savona 18 Suites

Savona 18 Suites

Savona 18 Suites

Milaan

Verken het hemels mooie Milaan vanuit een luxe suite in een designhotel in het modecentrum van Milaan, incl. Italiaans ontbijt & upgrade naar een Home suite

Hotelmanager Simon, receptioniste Lara en restaurantmedewerker Matteo: bij de geliefde Savona 18 Suites draagt iedereen bij aan jouw onvergetelijke verblijf. Je overnacht er in een sfeervolle kamer met aparte woonkamer, die uitkijkt over de mooie patio van het hotel. Op die patio strijk je neer op een van de loungebanken en geniet je met een glas wijn naast je van outdoor Milaan, middenin de stad.

Vanaf het hotel bezoek je comfortabel alle hoogtepunten van Milaan. Zo wandel je naar geliefde musea en parken en reis je met de metro of bus naar de beroemde Dom van Milaan. Op de bijzondere begraafplaats Cimitero Monumentale tref je tombes aan van de meest prestigieuze inwoners van de stad, zoals Pietro Cascella en Artuno Martini. Boek ruim van tevoren een gids die je alles kan vertellen over de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.