Ruby Lilly Hotel

München, Duitsland

Ruby Lilly Hotel

München

Ruby Lilly Hotel

Cosy kamer

Cosy kamer

Cosy kamer

München

Dakterras

München

München

Hotelbar

Ruby Lilly Hotel

München

Bourgondisch München vanuit een überhip hotel met dakterras vlak bij het oude stadscentrum, incl. ontbijt en gratis kamer upgrade

Chic overnachten zonder poespas en onnodige opsmuk; volgens het designhotel Ruby Lilly in München hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Maak kennis met een hotel waar de kunst van het weglaten tot in de puntjes is doorgevoerd, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Hier is tot in detail nagedacht over comfort en beleving: van de biologische ontbijtproducten tot de eigen lijn met luxe toiletartikelen.

Cultuurliefhebbers halen hun hart op aan de vele classicistische gebouwen in München, met als highlights de Siegestor en Ludwigstrasse. In de drie pinacotheken bewonder je kunstschatten uit vervlogen tijden en in het paleontologisch museum ga je terug de tijd in. Maxvorstadt barst van de hippe en sfeervolle restaurants en uitgaansgelegenheden, maar ’s avonds wordt het ook steevast gezellig in de bar van het hotel. Ruby Lilly Bar + Café is bijna 24 uur per dag geopend en schenkt lekkere biertjes en goede wijnen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.