Royalton New York

Manhattan, New York, Verenigde Staten

Superior kamer

Superior kamer

Deluxe kamer

New York

Design-hotspot op droomlocatie

Royalton New York, onderdeel van Morgans Hotel Group, wordt ook wel de "stylish living room van Manhattan" genoemd. Designer Charlotte Macaux laat in haar ontwerp het oorspronkelijke design van Philippe Starck doorklinken, maar heeft dit aangepast naar de moderne wensen van de 21e-eeuwse jetset-reiziger. Het resultaat van dit unieke design is een ultieme combinatie van stijl, luxe en comfort, midden in New York. Voor alle kamers is gebruikgemaakt van rustgevende kleuren. Daarnaast zijn de kamers voorzien van bijzonder comfortabele bedden waardoor je ook in the city that never sleeps (even) héél goed kunt slapen. 

Het hotel ligt op een steenworp afstand van alle must-sees van Manhattan: Times Square, het Rockefeller Center, Bryant Park, Grand Central Station, het Empire State Building, Theatre District en Broadway liggen allemaal op loopafstand. Dit maakt Royalton New York de perfecte living room van waaruit je New York kunt verkennen. En als je alle highlights van Midtown van je lijstje hebt kunnen afvinken, bevindt de New Yorkse subway zich vlak bij het hotel en razen de talloze yellow cabs door de straat om je naar andere populaire bestemmingen zoals Lower East Side, Central Park en het Meatpacking District te brengen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.