Room Mate Bruno Rotterdam

Rotterdam, Nederland

Executive kamer

Executive kamer

Exterior kamer

Exterior kamer

Exterior kamer

Iconisch designhotel in Rotterdam

Rotterdam inspireert al eeuwenlang. Het vooruitstrevende denken, de moderne kunst en natuurlijk de haven. Het gloednieuwe Room Mate Bruno Rotterdam is de beste plek om de roerige zeevaartgeschiedenis te combineren met modern design: het hotel is gevestigd in een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Tegelijkertijd is het een juweeltje op het gebied van futuristische vormen en kleuren.

Je verblijft aan de oevers van de Maas, in een hippe buurt vol musea, muziek en meer vermaak. Dus als je je kamer - vol markante afbeeldingen van historische scheepsroutes - verlaat en vanuit Room Mate Bruno de stad intrekt, bereid je dan voor op de lekkerste restaurantjes, concerten, markten en verbluffende gebouwen die wereldwijd in de belangstelling staan.

Highlights

  • Loop rond tussen iconische architectuur van Rem Koolhaas, Cruz y Ortiz, en Renzo Piano
  • Verblijf in een bonte designkamer, ontworpen door de veelvuldig bekroonde architecte Teresa Sapey
  • Ontdek de gastronomische hoogtepunten in de Rotterdamse Markthal op de Blaak

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.