Rondreis Cambodja & Thailand

Cambodja & Thailand: Siem Reap, Bangkok, Khao Lak

Uniek

Alleen bij Secret Escapes

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Ankor Wat, Siem Reap, Cambodja

Khao Lak

Route (c) map created by Travellerspoint

Siem Reap, Cambodja

Nita by Vo Angkor Resort, Siem Reap

Nita by Vo Angkor Resort, Siem Reap

Nita by Vo Angkor Resort, Siem Reap

Siem Reap, Cambodja

Bangkok, Thailand

Ramada Plaza Menam Riverside Bangkok

Ramada Plaza Menam Riverside Bangkok

Ramada Plaza Menam Riverside Bangkok

Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand

Khao Sok National Park, Thailand

Khao Lak, Thailand

Khao Sok National Park, Thailand

Khaolak Laguna Resort

Khaolak Laguna Resort

Khaolak Laguna Resort

Khaolak Laguna Resort

Khaolak Laguna Resort

Khao Sok National Park, Thailand

Khao Sok National Park, Thailand

Onvergetelijke rondreis van Angkor Wat via Bangkok naar Khao Lak

Thailand of Cambodja? Je hoeft niet te kiezen! Thailand staat bekend om haar tropische stranden, koninklijke paleizen en hoofdstad Bangkok. Cambodja om haar prachtige vlaktes, bergen, en de ruïnes van Angkor Wat, een enorm stenen tempelcomplex dat werd gebouwd tijdens het Khmer keizerrijk. Deze fantastische rondreis combineert het beste van beide landen, en leidt van Siem Reap, via Bangkok naar Khao Lak, comfortabel met het vliegtuig en privétransfers.

Een gevarieerde route dus: die je langs plekken leidt die je stoutste dromen overtreffen. Je zult dingen zien die je nog nooit gezien hebt en mensen ontmoeten die ver van het Westen staan. Behalve de prachtige natuur in dit gedeelte van Azië (dichtbegroeide jungle, tropische stranden, etcetera) zul je overweldigd worden door het bruisende nachtleven van Bangkok, door de imposante tempels van Angkor Wat en de prachtige baaien van Khao Lak.

Tijdens je reis verblijf je in de beste hotels en resorts. In Angkor verblijf je in in een ruime suite met een tuin en een zwembad, tuktuks brengen je naar alle mooie plekken in de stad. In Bangkok overnacht je in een luxueus hotel in het hart van de stad, vlak bij de Chao Phraya rivier en het Grand Palace. Tot slot verblijf je in Khaolak Laguna Resort, een absoluut paradijs aan het strand, dicht bij de ongerepte natuur van Lam Ru National Park. Kortom: deze geweldige reis zorg voor een enerverende en gevarieerde route langs de meest prachtige en interessante bestemmingen van Thailand en Cambodja.

Highlights

  • Maak een enerverende tocht op Chao Phraya River en ervaar het turbulente nachtleven van Bangkok vanaf het water
  • Bezoek Angkor Wat, een prachtige tempelcomplex en een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Zuidoost-Azië
  • Breng minstens een dag door in Phang Nga Bay, simpelweg een van de mooiste baaien ter wereld

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.