Rome Life Hotel

Rome, Italië

Superior kamer

Classic kamer

Classic kamer

Superior kamer

Stijlvol & intiem hotel op centrale plek in het eeuwige Rome

"Made in Italy" is een label dat met gemak op het Rome Life Hotel geplakt zou kunnen worden. Een persoonlijk en intiem boetiekhotel, dat over de jaren zo is doorontwikkeld dat het vandaag gepaard gaat met moderne faciliteiten en eigentijdse luxe. Precies zoals de stad Rome zelf: stijl en moderne ambitie gaan hand in hand met ambachtelijke traditie en sfeervolle historie. Neem de kamers – deze zijn speciaal voor Rome Life Hotel ontworpen. Sfeer wordt gecreëerd door de donkere marmeren tegels en het eigentijds vormgegeven meubilair. Luxe vind je onder andere in de exclusieve toiletartikelen en het heerlijke, hypoallergene matras van je kingsize-bed.

Het vriendelijke hotelpersoneel helpt je hartelijk bij het maken van een restaurantkeuze of bij het uitstippelen van de perfecte wandelroute door de Eeuwige Stad. In de Lounge Bar laten professionele barmedewerkers de cocktailshakers in de rondte vliegen en bij het ontbijt staat alles in het teken van je gezondheid. Of je nu biologisch wilt eten, een dieet volgt, of een speciaal ontbijt voor je kinderen wenst; hier is niets te gek. Ook rust en privacy staat hoog in het vaandel, vandaar dat alle kamers voorzien zijn van geluidsdichte ramen. Van de hartelijke ontvangst bij aankomst tot aan het vertrek aan het eind van je verblijf: in Rome Life Hotel draait alles om jou als gast.

Perfect voor
Drankjes Moderne inrichting Bezienswaardigheden City trip Europa Romantiek

Highlights

  • Binnen een kwartiertje naar het Forum Romanum, het Colosseum en de Trevifontein wandelen
  • De dag starten met een persoonlijk ontbijt: biologisch en onvergetelijk lekker
  • Genieten van de luxe kamerfaciliteiten die gepaard gaan met een stijlvolle vormgeving

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.