Romantik Hotel Schloss Rettershof

Kelkheim (Taunus), Hessen, Duitsland

Standaardkamer

Royaal genieten in een 19e-eeuws kasteel met elegant restaurant, in een prachtig Duits natuurpark, incl. ontbijt, optioneel driegangendiner, toegang tot sauna & meer

Midden in het heuvelachtige groen van Duitsland ligt het spookjesachtige Romantik Hotel Schloss Rettershof. Zoals de naam al zegt: een plek om romantisch bij weg te dromen. Het kasteel uit de 19e eeuw is omgetoverd tot een kleinschalig hotel, waar de Duitse ‘Gemütlichkeit’ voorop staat. Uitkijkend over de bergtoppen van de Taunus vergeet je hier gemakkelijk de waan van de dag.

Het historische decor en de bosrijke omgeving doen bijna vergeten dat het hotel op slechts een klein half uur rijden ligt van de stad Frankfurt am Main. De rustige omgeving nodigt uit tot lange wandel- en fietstochten in de zon en frisse berglucht. Trakeer jezelf op een heerlijk stuk huisgemaakte taart "Mama-Schwarz" op het zonnige terras.  

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.