Relais Sant'Uffizio Wellness & Spa

Cioccaro di Penango, Piëmont, Italië

Prestige kamer

Prestige kamer

Prestige kamer

Sprookjesachtig Noord-Italië

Piëmont – voet van de berg – is het land van de bergen. De stromende rivieren, vele wijngaarden, glooiende heuvels en kastelen uit lang vervlogen tijden vullen het spectaculaire landschap aan. Relais Sant'Uffizio was ooit een klooster en in dit eeuwenoude gebouw van rood baksteen huist nu een modern en sfeervol hotel dat je in een sprookjesachtige omgeving niets dan rust, luxe en schoonheid biedt.

Trek er op uit en beklim de toppen van de heuvels, ontdek oude ruïnes, laat je voeten bungelen in een meertje, bezoek middeleeuwse dorpjes en struin hier over markten of pak een traditioneel folklorefeest mee. Proef de heerlijke gerechten en de exclusieve wijnen waar deze regio bekend om staat en relax bij terugkomst in de landschapstuin met kapel of in het uitgebreide wellnesscentrum.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.