Relais Borgo San Faustino

Orvieto, Umbrië, Italië

Relais Borgo San Faustino

Relais Borgo San Faustino

Standaardkamer

Relais Borgo San Faustino

Relais Borgo San Faustino

Relais Borgo San Faustino

Relais Borgo San Faustino

Superior kamer

Relais Borgo San Faustino

Rustiek verblijf in de omgeving van Orvieto, incl. ontbijt, fles wijn, korting op wellnessfaciliteiten & meer

Borgo San Faustino bevindt zich op een landgoed van historische boerderijen uit de 19e eeuw, in de omgeving van Orvieto in de regio Umbrië (het 'groene hart van Italië'). Tijdens de renovatie van de panden is de oude stijl behouden gebleven, maar aangevuld met moderne luxe. Zo zijn er twee buitenzwembaden en een wellnessruimte met sauna, Turks bad en meer. Het interieur van het hotel is sfeervol, elegant en rustiek; vanuit het landgoed heb je een prachtig uitzicht over de groene vallei.

In de directe omgeving van het hotel liggen verschillende steden met een aantrekkelijk aanbod van architectuur, cultuur en historie. De regio staat bekend om haar wijnproductie, kenmerkende heuvels, historische kastelen en niet te vergeten de lokale cucina. Bij Borgo San Faustino kun je tijdens een kookles ook leren hoe je deze authentieke gerechten zelf op tafel tovert. Vanzelfsprekend kun je ook op meer ontspannen wijze genieten van de lokale keuken: in het verfijnde, elegante hotelrestaurant waar uitsluitend met lokale producten van nabijgelegen boerderijen wordt gewerkt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.