Groepsrondreis door indrukwekkend China

China: Shanghai - X’ian - Zhengzhou & omgeving - Beijing

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Chinese muur, Beijing, China

Terracottaleger, Xi'an

Shaolin Tempel

Route van de reis (c) by Travellerspoint

Shanghai

Nanjing Road, Shanghai

Sheraton Hotel Shanghai Waigaoqiao, Shanghai

Sheraton Hotel Shanghai Waigaoqiao, Shanghai

Sheraton Hotel Shanghai Waigaoqiao, Shanghai

Shanghai

Shanghai

Terracottaleger, Xi'an

Terracottaleger, Xi'an

Xi'an Grand Barony, X'ian

Xi'an Grand Barony, X'ian

Long Men Grot

Shaolin Tempel

Shaolin Tempel

Cheered Hotel Zhengzhou, Zhengzhou

Cheered Hotel Zhengzhou, Zhengzhou

Shaolin

Verboden stad, Beijing, China

Chinese muur, Beijing, China

Beijing West International Trade Hotel, Beijing

Beijing West International Trade Hotel, Beijing

Chinese muur, Beijing, China

Verboden stad, Beijing, China

De Chinese Muur, de Shaolin tempels en 5*-hotels, incl. ontbijt, vluchten, transfers & excursies

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot -29% korting ?
Houd er rekening mee dat de genoemde hotels voorbeelden zijn. Het kan zijn dat je uiteindelijk in een ander, vergelijkbaar hotel verblijft. Daarnaast kunnen er veranderingen plaatsvinden betreffende de vluchten, de reisvolgorde en het programma.

Deze reis is een groepsreis. Bij een minimumaantal van 10 personen gaat de reis gegarandeerd door. Bij de tours en excursies geldt een minimum van 8 personen.

Het benodigde visum zit niet in de prijs inbegrepen en dien je zelf te regelen. Dit kun je direct bij Sinorama Reisen GmbH doen. Met een Europees paspoort betaal je hier ongeveer €180 euro voor.

Sinorama heet het recht om, bij te weinig deelnemers, de reis tot 3 weken van tevoren te annuleren. Bij een annulering door klanten worden de algemene voorwaarden gehanteerd.

De aanbetaling van de reis gaat via Secret Escapes. De restbetaling direct aan de touroperator kan alleen per banktransfer voldaan worden, op basis van de voorwaarden van de touroperator.

Houd er rekening mee dat de touroperator het recht behoudt om in uitzonderlijke gevallen andere hotels te selecteren, van gelijkwaardige of hogere kwaliteit en op een vergelijkbare locatie.

De speciale Secret Escapes aanbieding

Onze korting voor deze aanbieding, inclusief alle inbegrepen extra's, is berekend aan de hand van de reguliere verkoopprijs op de website van de aanbieder of de prijs op een openbaar boekingsplatform. Gedurende de promotieperiode biedt Secret Escapes je de hoogst mogelijke korting verkrijgbaar in de markt.

De prijzen en beschikbaarheid hebben we voor je gecontroleerd op 26 november 2018.

Deze reis wordt via Secret Escapes aangeboden door Sinorama Reisen GmbH. Je hebt met deze touroperator een contract en kunt er ook terecht voor alle vragen en klachten. De contactdetails van de touroperator worden tijdens het boekingsproces en in onze boekingsbevestiging vermeld.

Let op: deze tour is een speciale aanbieding met speciale storting- en annuleringsvoorwaarden. Voor het veranderen of annuleren van boekingen zijn de algemene voorwaarden van touroperator Sinorama Reisen GmbH van toepassing.

Indien je reist met een medische aandoening of beperkte mobiliteit, laat het ons graag weten voordat je boekt, dan checken we of de accommodatie voor jou geschikt is. Op deze aanbieding zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Magische groepsrondreis door China met 5*-hotels

Deze groepsrondreis brengt je zowel per vliegtuig, als per bus en trein door het diverse en mystieke China. Laat je verrassen door de rijke historie, uiteenlopende landschappen en bruisende steden, terwijl je op comfortabele wijze een totaal nieuwe cultuur ontdekt. Naast diverse inbegrepen excursies, heb je ook hier en daar ook wat uurtjes om zelf op ontdekking te gaan.

Je trapt af in Shanghai, de grootste stad van China met maar liefst 24 miljoen inwoners. Hier zul je onder andere het Shanghai Museum bezoeken. Door naar bestemming nummer twee: X’ian, een van de oudste steden van het land, dat tevens ooit als hoofdstad diende. In X’ian ga je uitgebreid het wereldberoemde terracottaleger bewonderen, een must-see wanneer je China bezoekt! De derde stop is Zhengzhou een hypermoderne stad met een kloppend business-hart. Net iets buiten de stad ligt het Shaolin klooster, waar je een bijzondere dagtrip gaat beleven. De rondreis eindigt in Beijing, waar de Verboden Stad en de Chinese Muur op het programma staan.

Gedurende de reis slaap je in heerlijke vijfsterrenhotels. De kamers zijn luxe en voorzien van allerlei fijne gemakken zoals wifi en Europese stopcontacten. Daarnaast hebben een aantal hotels een wellnessruimte waar je ontspant na een dag vol indrukken.

Perfect voor
Actieve vakantie City trip Platteland Landschap Bezienswaardigheden Vluchten

Kamers
Tijdens deze reis verblijf je in luxe vijfsterrenhotels op centrale of goed verbonden locaties. Vaak komt een indrukwekkend uitzicht op omliggende stad of natuur erbij. De inrichting is Chinees-luxe te noemen, met crèmekleuren en rode of glimmende versiersels. In alle hotels slaap je in een standaardkamer met gratis wifi.

Gastronomie

De Chinese keuken is erg veelzijdig vanwege de grootte van het land. Je zult tijdens je reis dan ook kennis maken met verschillende gerechten en smaken. Zo zul je in Shanghai de oostelijke Chinese keuken proeven, waarbij rijst, tarwe en diverse zeevruchten de hoofdrol spelen. De Chinese keuken kent enkele pittige gerechten en bruist van de smaakversterkers zoals knoflook, sjalotten en een arsenaal aan specerijen. Tijdens de reis is lunch en diner meerdere malen inbegrepen, waarbij je aan tafel schuift in lokale traditionele restaurants.

Wellness
Onderweg is er in verschillende hotels ontspanning in wellness-vorm. In de verschillende vijfsterrenhotels kom je uiteenlopende voorzieningen tegen. Een hotel kan bijvoorbeeld een verwarmd binnenzwembad, buitenzwembad, sauna, fitnesscentrum, golfbaan, jacuzzi en massages bieden. Een hotel met kleinere voorzieningen heeft ten minste massages en een sauna.

Locatie
Deze rondreis voert je langs Shanghai, X’ian, Luoyang, het Shaolinklooster, Zhengzhou en Beijing. De binnenlandse vluchten tussen Shanghai en Xi'an en alle transfers tussen locaties en excursies zijn inbegrepen

Sheraton Shanghai Waigaoqiao Hotel , 28 Jilong Road, China (Shanghai) Pilot Free Trade Zone, Pudong, 200131 Shanghai, China

Vluchtdetails

De heenreis tussen de gekozen luchthaven en Shanghai, China, de binnenlandse vlucht tussen Shanghai en Xi'an Xianyang en de terugvlucht tussen Beijing, China en de gekozen luchthaven zijn in de prijs inbegrepen.

Vlucht tussen Amsterdam of Brussel en Shanghai met tussenstop
Vertrek tussen 13.00 en 21.00 uur, aankomst tussen 06.00 en 22.00 (de volgende dag)

Binnenlandse vlucht tussen Shanghai en Xi'an China
Vluchttijden nog niet bekend

Terugvlucht tussen Beijing, China en Amsterdam of Brussel met tussenstop
Vertrek tussen 11.00 en 02:00, aankomst tussen 18:00 en 08:00 (de volgende dag)

De mogelijke luchtvaartmaatschappijen voor deze reis zijn Air China, KLM, Air France of vergelijkbaar.

Belangrijk: De getoonde vluchttijden zijn voorlopige tijden en kunnen nog veranderen. Na bevestiging van de boeking geeft de touroperator de definitieve vliegverbinding met vluchttijden en -nummers door die gelden voor het actietarief. De luchtvaartmaatschappij en/of vluchtschema’s kunnen in overleg met de touroperator, eventueel tegen meerkosten, worden gewijzigd. De touroperator behoudt zich het recht voor om in uitzonderlijke gevallen en met voldoende tijd vooraf de luchtvaartmaatschappij te veranderen naar een luchtvaartmaatschappij van vergelijkbare of hogere standaard. Informeer bij de touroperator naar de voorwaarden.

Je kunt per persoon tot 7 kilo handbagage en 20 kilo ruimbagage gratis meenemen. Zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij.

Houd er bij het plannen van je reis rekening mee dat de heen- en terugvlucht nachtvluchten zijn. Selecteer de gewenste vertrekdag voor je boeking waarna je de volgende dag op je bestemming arriveert en de eerste vakantiedag start. Door de nachtvlucht kom je een dag na je laatste vakantiedag aan op de gekozen luchthaven en wordt de totale reisduur 12 nachten.
 
Reisbeschrijving
De onderstaande reisbeschrijving geldt voor beide aanbiedingen. Indien je kiest voor de aanbieding mét avondprogramma zitten de beschreven optionele avondprogramma’s bij de prijs inbegrepen.

Tijdens de reis zijn er verschillende maaltijden inbegrepen. De inbegrepen maaltijd wordt als volgt genoemd in de dag titel:

O = Ontbijt, L = Lunch en D = Diner

Dag 1: de gekozen luchthaven - Shanghai, China
Vanuit Amsterdam of Brussel stap je op het vliegtuig naar een van de grootste metropolen van het oosten: Shanghai.

Dag 2: aankomst Shanghai
Na een nachtvlucht kom je vandaag aan in Shanghai, het grootste financiële centrum op aarde. Met een transfer wordt je naar het hotel gebracht, waarna je de rest van de dag vrij te besteden hebt. Je slaapt in Sheraton Hotel Shanghai Waigaoqiao Hotel.

Dag 3: Shanghai (O - L)
Tijdens de eerste stop breng je onder andere een bezoek aan het Shanghai Museum, een museum over Chinese kunst. Daarnaast heb je ook enkele vrije uren om te shoppen op bijvoorbeeld Nanjing Road. Tussen de bedrijven door ga je nog naar een zijde fabriek, waar je kunt zien hoe de stof op traditionele wijze gecreëerd wordt.

Optioneel avondprogramma
Kies je voor de aanbieding met avondprogramma, dan ga je ‘s avonds nog op pad en bewonder je Shanghai by night. Hier is ook een diner bij inbegrepen.

Dag 4: Shanghai (O - L)
Na een stevig ontbijt bezoek je de oude wijk van Shanghai, hier doe je een kleine indruk op van hoe de stad er een paar honderd jaar geleden uitzag. Na de inbegrepen lunch is de rest van de dag vrij te besteden.

Optioneel avondprogramma
Kies je voor de aanbieding met avondprogramma, dan ga je na een inbegrepen diner een spannende acrobaten-show bezoeken.

Dag 5: Shanghai - X’ian (O-L)
Per vliegtuig ga je naar de tweede bestemming: X’ian, de eerste hoofdstad van het Chinese rijk onder Qin-dynastie. Bij aankomst staat een gids mét transfer voor je klaar, waarna je naar het hotel wordt gebracht. De rest van de dag ben je vrij. Je slaapt in het Grand Barony Xi'An.

Dag 6: X’ian (O-L)

Vandaag staat het oude centrum van X’ian op het programma, waarna je een werkplaats bezoekt waar klei figuren gemaakt worden. Daarna is het tijd voor een bijzonder hoogtepunt: het wereldberoemde terracottaleger. Het is een van de meesten belangrijke archeologische opgraving vondsten van de 20e eeuw, één van de acht wereldwonderen én UNESCO werelderfgoed.

Optioneel avondprogramma
Kies je voor de aanbieding met avondprogramma, dan ga je vanavond een diner aan met een tangodynastie-dansshow.

Dag 7: X’ian - Zhengzhou (Longmen-grotten) (O-L-D)

Met de hogesnelheidstrein wordt de reis voortgezet en wel naar de Longmen-grotten bij Luoyang. Deze plek is de bakermat van de Chinese beschaving en de grotten dateren uit 500 N.C. De boeddhistische grotten bevinden zich in de Yihe-vallei tussen de Duft Berg en de Longmen Berg. Bereid je voor op een actieve dag! Je slaapt in het Cheered Hotel Zhengzhou.

Dag 8: Zhengzhou (Shaolin-klooster) (O-L-D)
Na het ontbijt reis je per bus naar het Shaolin-klooster in Luoyang. Vandaag draait alles om de heilige
berg Song Shan en zijn tempel Shaolin, bekend om talloze Kung Fu-films. Het Shaolin-klooster is één van de oudste boeddhistische tempels van China. De monniken ontwikkelden door de jaren heen een eigen soort van zelfverdediging.

9. Dag: Zhengzhou - Beijing (O-D)
Opnieuw zet je per hogesnelheidstrein de reis voort dit keer naar de laatste stop van de reis: Beijing. Je komt aan op het Tiananmen-plein en gaat in een rechte lijn door naar de Verboden Stad. Eeuwenlang waren er geen gewone burgers toegestaan binnen de keizerlijke muren, maar vandaag de dag is het een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van China. In Beijing slaap je in Beijing West International Trade Hotel.

Dag 10: Beijing (O-L-D)
Vandaag staat de Chinese Muur op het programma. Deze gigantische muur van ruim 6000 kilometer werd ooit gebouwd om het Chinese rijk te beschermen tegen nomaden uit het noorden, maar de muur heeft nooit echt zijn doel gediend. Desondanks is het natuurlijk een prachtige bezienswaardigheid.

Dag 11: Beijing (O-L)

Tijd voor de laatste volle dag in Beijing, waarbij je het zomerpaleis van de Qing-dynastie bezoekt. Ook bezoek je een zoetwaterparel boerderij en leer je alles van begin tot eindproduct over deze traditionele Chinese schat, waar al meer dan 3000 jaar lang vraag naar is. Ook maak je een tour met een riksja.

Optioneel avondprogramma
Kies je voor de aanbieding met avondprogramma in Beijing, dan is een diner inbegrepen. Daarnaast rijd je langs Hellig Ghost Road (Gui Jie) met honderden rode lantaarns, Chang'an Street, Tiananmen Square en The Place (een groot plein in het midden van Peking, een bijzonder gezicht met eengigantische lcd-scherm op het plein). Ook maak je een wandeling langs Shichahai en Wangfujing.

Dag 12: Beijing - de gekozen luchthaven (O)
De reis is tot zijn einde gekomen en vandaag ga je weer naar huis.

Dag 13: aankomst op de gekozen luchthaven
Na een nachtvlucht kom je aan in Brussel of Amsterdam.

We regelen vluchten van alle belangrijke en goedkope luchtvaartmaatschappijen, zodat we je een volledige keuze aan luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en vluchttijden kunnen aanbieden.

Je kunt aan dit hotel een vlucht toevoegen. Selecteer op de kalender de data die je wil boeken en kies 'Hotel+Vlucht'

Op de volgende pagina kun je de luchthaven van vertrek, de tijd, luchtvaartmaatschappij en prijs kiezen.

Als je een hotel met vlucht koopt bij ons dan ben je financieel beschermd door ATOL.

Als je hulp nodig hebt met het boeken van een reis, neem dan contact op met (+31) 0107 147 085

Als je hulp nodig hebt met het toevoegen van een vlucht aan een hotel, neem dan contact op met (+31) 0107 147 085

Highlights

  • Één van de meest drukke winkelstraten ter wereld doorkruisen: Nanjing Lu Road
  • Het terracottaleger bewonderen een van de meest eigenaardige bezienswaardigheden van China
  • Maak een wandeling over de Chinese Muur en geniet van het weidse uitzicht

Meer weten?

Nu gratis lid worden

...om onze prijzen en beschikbaarheid te zien.

Waarom bij ons boeken?

  • Gegarandeerd de beste online-prijzen. We controleren altijd of we de beste onlineprijs aanbieden voor onze zorgvuldig geselecteerde hotels en vakanties. Je kunt erop vertrouwen dat ons team van experts het internet al afgestruind is om de beste prijzen te vinden.
    Lees meer over onze laagsteprijsgarantie op onze FAQ-pagina.
  • Kies je reisdata en wij doen de rest!
  • Aanbiedingen met speciale voordelen voor members, kamer-upgrades en nog veel meer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.