Radisson Blu Hotel Mannheim

Mannheim, Baden-Württemberg, Duitsland

4*-hotel in het centrum van Mannheim

Radisson Blu Hotel Mannheim is een stijlvol designhotel gelegen in het centrum van de Duitse stad Mannheim. Dit spiksplinternieuwe hotel verwent zijn gasten met comfort van het hoogste niveau en is een perfecte uitvalsbasis voor de moderne stedentripper. Zowel de openbare ruimtes als de ruime, lichte kamers zijn volgens Scandinavische designwetten ingericht, maar het zijn de details die van je verblijf een waar hoogtepunt maken. Zo is je kamer voorzien van zachte badjassen en comfortabele badslippers, een koffiezetapparaat van Nespresso en een tablet waarmee je de hele wereld binnen handbereik hebt.

Mannheim staat bekend als een bruisende studentenstad, met een groot aanbod aan cultuur, restaurants en musea. Het stadscentrum is gebaseerd op een schaakbord waarbij straatnamen zijn vervangen door nummers. Toch is het dankzij een logisch patroon van kwadraten makkelijk navigeren naar de hoogtepunten van de stad. Vanuit het hotel loop je binnen enkele minuten naar de iconische watertoren en het nabijgelegen Luisenpark, een goede plek voor mooie wandelingen en sportieve prestaties. In de straten rondom het hotel kun je uitstekend winkelen en de Universiteit van Mannheim, gevestigd in een statig paleis met barokke accenten, ligt op vijftien minuten wandelen.

Perfect voor
Ontspanning Winkelen Moderne inrichting City trip

Highlights

  • Wakker worden in de ruime kamer en de dag beginnen met een heel uitgebreid ontbijtbuffet
  • Je vergapen aan alle pracht en praal in het paleis waar de Universiteit van Mannheim is gevestigd
  • Een cocktail drinken in de Roof Bar, met een prachtig uitzicht over de stad

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.