Radisson Blu Hotel Köln

Keulen, Duitsland

Radisson Blu Hotel Köln

Stjilvol hotel aan de oevers van de Rijn

Radisson, de naam is al ruim een eeuw synoniem voor uitstekende hotels. Topstukken van de oorspronkelijk Amerikaanse hotelketen zijn de wereldwijd verspreide Radisson Blu hotels. Wie een Radisson Blu binnenstapt, betreedt voor enkele dagen een wereld van prachtig modern design, fijne sfeer en een uitstekende service.

Gelegen vlak aan de oevers van de Rijn is dit Radisson Blu Hotel Köln de ideale keuze om een paar dagen op en top van de Duitse Domstad Keulen te genieten. Het is een stad die zoveel meer te bieden heeft dan die monumentale Domkerk. Keulen kent onder meer een bruisend nachtleven, een hoogstaand museum voor moderne kunst (het Museum Ludwig) en bovenal: die machtige rivier: de Rijn.

Highlights

  • Kijk uit over de skyline en de Rijn bij het oversteken van een van de vele bruggen
  • Breng een ontspannen bezoek aan de sauna om de dag relaxed af te sluiten
  • Wandel door de straatjes van het historische gedeelte van de stad

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.