Radisson Blu es. Hotel

Rome, Italië

Radisson Blu es. Hotel Rome

Junior suite

Junior suite

Colosseum

Superior kamer

Superior kamer

Rome

Rome

Eigentijds 5*-hotel midden in historisch Rome

Ver boven de historische straten van Rome torent een dakterras met restaurant uit. ‘s Ochtends vroeg zie je vanaf deze hoogte de eerste zonnestralen op het Colosseum vallen terwijl beneden om de hoek de eerste treinen het centraal station binnenrijden. Het is waar wat ze zeggen over Radisson Blu es. Hotel: een betere ligging in Rome bestaat er niet.

Na de hele dag de ogen te hebben uitgekeken te midden van alle antieke pracht, is het een genot om weer naar het hotel terug te keren: naar de voortreffelijke wellnessfaciliteiten, het uitstekende restaurant of op zomerse dagen voor een frisse duik in het zwembad. Om wat voor reden je ook naar Rome komt – om de geschiedenis te ervaren, om nieuwe architectuur te bewonderen of om te winkelen in de Via Condotti, de meest luxe winkelstraat van Rome – de ligging, de faciliteiten en de elegantie van Radisson Blu es. Hotel zijn een zeldzaamheid die je niet zo vaak elders aan zult treffen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.