Met de auto van Porto naar de Douro-vallei

Portugal: Porto & Douro

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Porto

Douro-vallei

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Carris Porto Ribeira, Porto

Carris Porto Ribeira, Porto

Carris Porto Ribeira, Porto

Carris Porto Ribeira, Porto

Porto

Porto

Porto

Lamego Hotel & Life, Lamego

Lamego Hotel & Life, Lamego

Lamego Hotel & Life, Lamego

Lamego Hotel & Life, Lamego

Lamego Hotel & Life, Lamego

Lamego Hotel & Life, Lamego

Douro-vallei

Douro-vallei

Wijn & schoonheid in Portugal

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi - Porto (ca.  21 km)
Vandaag vlieg je naar Portugal. Vanuit de luchthaven van Porto ga je naar het centrum van Porto, kies voor het openbaar vervoer of neem een taxi om in het centrum te komen. Vlak bij de Douro rivier vind je het schitterende 4* hotel waar je de aankomende dagen verblijft. Je verblijft 2 nachten in Hotel Carrís Porto Ribeira, incl. ontbijt

Dag 2: Porto
In Porto kun je de oude porthuizen bezoeken, door schilderachtige steegjes vol traditionele woningen wandelen, of winkelen in Porto's mooie winkelstraten. In de middag is de traditionele buurt aan de kade van de Douro de beste plek voor een regionale lunch. Hier barst het van de restaurants. De wijk Vitória vind je veel historische hoogtepunten, zoals het stokoude boekenwinkeltje Lello.

Dag 3: Porto - Lamego (ca. 133 km)
Vandaag haal je eerst je huurauto op in het centrum van Porto. Daarna vervolg je de reis door mooie Portugese landschappen naar Lamego. Met ongeveer 1,5 uur rijden bereik je het tweede hotel van je reis. Je verblijft 2 nachten in Lamego Hotel & Life, inclusief ontbijt.

Dag 4: Lamego
Na een stevig ontbijt vertrek je naar het Parque Biológico da Serra da Meada in de prachtige Douro vallei en wandel over de beboste paden van dit natuurreservaat. Beklim ook de theatrale trap van Monte de Santo Estêvão naar een achttiende-eeuws heiligdom en bewonder de 700 jaar oude kastanjeboom aan de top. Voor de beste zonsondergang ga je naar Miradouro de São Domingos.

Dag 5: Lamego - Porto (ca. 132 km) - Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi

Zodra je wakker bent geniet je nog een keer van het verbluffende uitzicht en een uitgebreid ontbijt. Je pakt je koffer in en vertrekt weer naar de luchthaven van Porto. Na ca. 132 km rijden lever je de huurauto weer in en stap je in het vliegtuig naar de gekozen luchthaven.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 4 nachten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.