Port 9 Resort

Korčula, Kroatië

Superior kamer met balkon

Superior kamer met balkon

Superior kamer met balkon

Familiekamer met balkon

Luxe resort op eiland Korčula

Port 9 is een stijlvol resort aan de oostkust van het Kroatische eiland Korčula. Het hotel heeft een prachtige locatie op een beschutte plek in een rustige baai, omgeven door bos en pittoreske huisjes die in de oceaan weerspiegelen. Neem een duik in een van de buitenzwembaden met uitzicht over de baai of ga zonnebaden op een van zand- en kiezelstranden vlakbij.

Korčula is een van de mooiste eilanden van Kroatië, maar blijft relatief ongerept en vrij van drukte. Bedekt met een dicht bos, is het ook de thuisbasis van een aantal prachtige stranden en rijk aan Dalmatische geschiedenis. De stad Korčula zelf, aan de oostkust van het eiland, op korte afstand van het hotel, staat bekend als Klein Dubrovnik, vanwege haar prachtige middeleeuwse architectuur en gebouwen met rode daken.

Highlights

  • Ontdek de oude ommuurde stad Korčula en de 14e-eeuwse kathedraal van St. Mark
  • Huur een kano en verken de prachtige kustlijn van Kroatië op je gemak
  • Neem een boek mee en ga zonnebaden op een van de vele zandstranden in de buurt

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.