Pavillon Monceau

Parijs, Frankrijk

Parijs

Hôtel Pavillon Monceau

Hôtel Pavillon Monceau

Hôtel Pavillon Monceau

Standaardkamer

Junior suite

Junior suite

Superior kamer

Musée du Louvre

Parijs

Parc Monceau

Parijs

Charmant stadshotel in de bruisende hoofdstad van Frankrijk

Is Parijs die verbluffende stad, die bruist van gastronomie, cultuur en 'métropolitain' stadsleven? Mais oui! Maar kijk je verder dan de Arc de Triomphe, Eiffeltoren en Champs-Élysées, dan vind je een stad die, behalve grootstedelijke hectiek, ook een gemoedelijk gezicht kent.

Het charmante stadshotel Pavillon Monceau bevindt zich midden in dit Parijse leven. Gelegen net ten noordwesten van het centrum, in stadsdeel Monceau, tref je juist een deel van het gegoede Parijs, met mooie huizen, diverse ambassades, en enkele fraaie parken. Maar met de Arc de Triomphe nog altijd op loopafstand.

Je verblijft hier in een kleurrijke kamer, met uitstekende bedden, minibar en goed verzorgde badkamer. Om na een goede nachtrust en met een uitgebreid ontbijt achter de kiezen, door de straten met typisch Parijse balkons te lopen, op weg naar metrostation Wagram. Tien minuten later sta in hartje Parijs, met het gevoel ook wat Parijse couleur locale opgesnoven te hebben. Tel uit je winst!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.