Patrick Hellmann Schlosshotel

Berlijn, Duitsland

Premium kamer

Premium kamer

Grand Deluxe kamer

Grand Deluxe kamer

Grand Deluxe kamer

Grand Deluxe kamer

Junior suite

Junior suite

Stadspaleis in Grünewald

Chanel-couturier Karl Lagerfeld tekende voor het interieur van het Patrick Hellmann Schlosshotel, en dat geeft de klasse aan. Het elegante boetiekhotel is gevestigd in een sierlijk staatspaleis uit 1904, midden in de West-Berlijnse wijk Grünewald. Dwaal door de parkachtige tuin, betreedt de marmeren hal en de stijlvolle kamers. Je slaapt in royale kamers, ontworpen door modeontwerper Patrick Hellmann. Het ontbijt wordt geserveerd in de lichte serre. Even een baantje trekken in het statige binnenbad, werken aan je conditie of even met de ogen dicht genieten van een massage? Hier kan het in stijl.

Vanuit deze oase ligt Berlijn aan je voeten. Op tien kilometer prijkt de Wannsee. Bezoek de Villa Liebermann, waar schilder Max Liebermann woonde en werkte. Zin in een avontuurlijke wandeling? Bovenop de Teufelsberg in het bos ligt het verlaten afluisterstation van de Amerikaanse geheime dienst, nu het decor van geweldige street art. Op zeven kilometer ligt de elegante wijk Schöneberg, met de Akazienstrasse vol boetieks en de levendige zaterdagse voedselmarkt op het Winterfeldtplatz.

Highlights

  • Genieten van een vorstelijke ontbijt in de serre van het Patrick Hellmann Schlosshotel
  • De Teufelsberg bezoeken, met een verlaten afluisterstation in de bossen van Grünewald
  • Winkelen naar hartenlust in warenhuis KaDeWe, op een paar kilometer van je hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.