Parkhotel Bad Arcen

Arcen, Limburg, Nederland

Parkhotel Bad Arcen

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Parkhotel Bad Arcen

Parkhotel Bad Arcen

Venlo

Verwenhotel met natuurlijk warmwaterbad in Limburg

Stap onder de waterval en laat het warme mineraalwater weldadig over je schouders en rug stromen. Het thermaalbad van Parkhotel Bad Arcen is een van de hoogtepunten tijdens jouw verblijf in Limburg. Het water van dit buitenbad komt uit een natuurlijke bron die het water verhit tot 35 of 36 graden. Het is rijk aan mineralen zoals ijzer, fluoride en jodium.

Alles staat in dienst van ultieme ontspanning in dit hotel, maar ook daarbuiten. De Maas stroomt op slechts een paar honderd meter van het hotel en dient als de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling. Als je uitgerust bent en zin hebt in een dagtripje in de omgeving, bezoek dan de brouwerij van het beroemde Limburgse bier Hertog Jan, dat nog steeds in Arcen wordt gemaakt.

Perfect voor
City trip Drankjes Gastronomie Romantiek Landschap Platteland

Highlights

  • Compleet ontspannen in het verkwikkende thermaalbad
  • Een professionele massage boeken in het wellnesscentrum
  • Genieten van het langgerekte Limburgse landschap

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.