Park Inn Hotel Prague

Praag, Tsjechië

Superior kamer

Perfect gelegen art-deco-hotel

Praag is een stad van en voor romantische verhalenvertellers. Vol verborgen straatjes en elegante pleinen, elk met haar eigen fascinerende historie. In de winterperiode is De Gouden Stad extra sfeervol door alle flonkerende lichtjes en versieringen, maar ook in de zomer wordt het er alleen maar mooier op. Bovendien bruisend van de vrolijke bierbelletjes - Tsjechië heeft volgens velen het allerbeste bier ter wereld.

Park Inn Prague is een perfecte uitvalsbasis om de stad te leren kennen, vlak bij de tram en dicht bij de metro. Dit gastvrije viersterrenhotel heeft van buiten een statige art-deco-façade, maar is van binnen strak en modern ingericht met fijne faciliteiten. Zoals een gezellige bar en een fitnessruimte op het dak, met uitzicht over de rivieren Vltava of Moldau. Volg de brede rivier en laat u vervoeren langs spannende architectuur, brouwerijtjes en restaurants, helemaal naar de Karelsbrug. Daar komt alles samen wat Praag zo onweerstaanbaar maakt: prachtige beelden, gotische bogen, kunstenaars en muzikanten. Geregeld doen artiesten én publiek spontaan een dansje. Kijk ook eens naar beneden of u ergens onder de brug de Bebaarde Man ziet, de Bradáč: zijn baard was vroeger een hoogwatermeter.

Andere hoogtepunten van Praag zijn het Mucha Museum, de Sint Nicolaaskerk en het grappige schouwspel van de astronomische klok. Wandel langs de kleurrijke sprookjeshuizen van het Gouden Straatje, waar op nr. 22 Franz Kafka woonde. Overal langs de rivierkade kunt u prima terecht voor een lokaal biertje en het hippe Letná, de creatievelingenwijk aan het gelijknamige park is meer dan de moeite waard om er al slenterend de omgeving in u op te nemen.

Highlights

  • Al sportend aan de ochtend beginnen met een panoramisch uitzicht vanaf het dak van het hotel
  • Genieten van een cocktail met absint - de groene fee is in Praag nooit weg geweest
  • Luisteren naar Dvořák of Smetana tijdens het Praags Filharmonisch orkest

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.