Palazzo Salgar

Napels, Italië

Executive kamer

Art Deco hotel in het hart van Napels

Er zijn genoeg redenen te bedenken voor een reisje naar het unieke Napels – deze stad heeft zoveel te bieden. Of u nu door het historische centrum wilt struinen, de mythische vulkaan bij Pompei wil bezichtigen, over de golven van de Thyreense zee wil varen of een belangrijke zakenmeeting hebt, het aantrekkelijke hotel Palazzo Salgar lijkt aan ieders behoeften te voldoen. Dit hotel, gevestigd in een gerenoveerd pand uit 1930, is uniek in vele opzichten. Neem bijvoorbeeld de bijzondere architectuur, de speelse decoraties in de lounge, of de sfeervolle contrasten tussen zwart en goud in het interieur. Maar het meest ideaal is misschien wel de ligging van het hotel.

Rond het hotel is het een en al historische pracht en praal. Zo ligt het mooie plein Piazza Mercato enkele stappen van het hotel verwijderd. Voor de bootjes in de haven hoeft u slechts de straat over te steken en de pendeltreinen naar antieke hoogtepunten als Herculaneum, Pompeii en Sorrento vertrekken nog geen kilometer bij het hotel vandaan. Wie voor business komt kan zowel terecht in een van de zalen in Palazzo Salgar zelf, al ligt het hotel daarnaast niet alleen in het historische, maar tevens zakelijke hart van Napels.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.