Palazzo di Varignana

Bologna, Italië

Junior suite

Palazzo di Varignana

Standaardkamer

Bologna

Deluxe kamer

Bologna

Deluxe Prestige kamer

Bologna

Palazzo di Varignana

Wellness in het rustige Bologna

Highlights

Vanuit de rustieke kamer loop je binnen een paar tellen naar de indrukwekkende Italiaanse tuin, ontworpen door landschapsarchitect Antonio Perazzi. Hier kun je jezelf in alle rust terugtrekken om een goed boek te lezen of gewoon te genieten van de geur van verse bloesem. In de avond kun je je laten verrassen in het hotelrestaurant, een sfeervol oud gebouw met lokale gerechten en een uitstekende keuze aan wijn. Op een half uur afstand van Palazzo Di Varignana bevindt zich de zogenaamde rode stad. De roodgekleurde panden en daken zijn uniek in Bologna en dragen bij aan de authentieke sfeer van deze studentenstad. De sfeervolle straatjes, straatmuzikanten en romantische bogengalerijen zorgen ervoor dat je hier urenlang kunt rondslenteren. Vergeet ondertussen niet om de Tagliatelle alla Bolognese te proeven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.