Fly & Train: Via het spoor langs 3 Italiaanse parels

Italië: Rome, Florence & Pisa

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Pisa

Rome

NLPKG FLY TRAIN ROME

Rome

Largo di Torre Argentina square (917235762) rs

Best Western Glubus Roma, Rome

Best Western Glubus Roma, Rome

Best Western Glubus Roma, Rome

Best Western Glubus Roma, Rome

Rome

Florence

Florence

Hotel Panama Florence, Florence

Hotel Panama Florence, Florence

Hotel Panama Florence, Florence

Florence

Pisa

Di Stefano Hotel Pisa, Pisa

Di Stefano Hotel Pisa, Pisa

Di Stefano Hotel Pisa, Pisa

Di Stefano Hotel Pisa, Pisa

Pisa

Florence

Sit back & enjoy the ride: met de trein van Rome naar Florence en Pisa

Dag 1: Eindhoven/Brussel Charleroi - Rome
Je reis begint! Na aankomst op de luchthaven van Rome neem je het openbaar vervoer (ca. 1 uur) naar het eerste hotel van de reis waar je twee nachten verblijft: Best Western Global Hotel, incl. ontbijt. Ga daarna de stad in en op zoek naar een restaurantje op een van de vele pleinen van de stad waar je kunt genieten van heerlijke pizza en pasta afgetopt met een volle Italiaanse wijn.

Dag 2: Rome
In een stad met zoveel hoogtepunten kun je eigenlijk nooit verkeerd lopen. Een minder bekend bouwwerk is de Sant’Ignazio kerk op Piazza della Minerva. De plafondschilderingen wekken de indruk dat je naar een koepel kijkt terwijl het plafond vlak is. Erg indrukwekkend.

Dag 3 : Rome - Florence (ca. 2 uur)
Na het ontbijt kun je nog even een laatste blik werpen op de indrukwekkende architectuur van Rome voordat je je begeeft naar het treinstation Roma Termini op circa 20 minuten loopafstand of 15 minuten met de bus of metro. De trein doet er ongeveer anderhalf uur over om het prachtige Florence te bereiken, tijd genoeg om te genieten van het heuvelachtige landschap van Toscane. Vanaf treinstation Firenze S.M.N. is het ca. een kwartier reizen naar Hotel Panama waar je twee nachten verblijft, incl. ontbijt.

Dag 4: Florence
In Florence vind je talloze palazzo’s en piazza’s op loopafstand. De stad is schilderachtig mooi, je hebt het gevoel hier door een geschiedenisboek te wandelen. Aanraders zijn de Boboli tuinen, Cappelle Medicee en Het Baptisterium. Verder is de Mercato Centrale een geweldige foodhal midden in Florence.

Dag 5: Florence - Pisa (ca. 1,5 uur)
Na een cappuccini op een sierlijk piazza ga je weer de trein in, nu voor ongeveer een uurtje richting de westkust. Je stapt uit in Pisa en loopt vanaf het treinstation, langs monumenten, kerken en kathedralen en over de Arno rivier naar Hotel Di Stefano. In Pisa zijn de ‘lungarni’, de rivierkades langs de Arno-rivier misschien wel de belangrijkste straten. Er is veel levendigheid, indrukwekkende monumenten, heerlijk eten en prachtig uitzicht. Je verblijft 1 nacht in Di Stefano Hotel, incl. ontbijt.

Dag 6: Pisa - Eindhoven/Brussel Charleroi

Het zit erop, tijd om met alle indrukken van het Italiaanse stadsleven terug te vliegen naar Eindhoven of Brussel Charleroi. Vanaf Di Stefano Hotel is het ongeveer een halfuur met het openbaar vervoer naar de luchthaven van Pisa.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 5 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.