Ozo Hotel Amsterdam

Amsterdam, Nederland

Deluxe kamer

Amsterdam

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Ozo Hotel

Ozo Hotel

Ozo Hotel

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Ozo Hotel

Amsterdam vlak bij de grote concertzalen in een modern hotel

Start over 2 dagen 19 uur 28 min

Dynamisch Amsterdam-Zuidoost met een directe aansluiting naar het centrum. Zin om te winkelen? Direct bij station Bijlmer ArenA is winkel- en horecagebied Amsterdamse Poort, incl. ontbijt, korting op diner & meer


 Dankzij Grand Café Savoy hoef je niet lang na te denken over een goede locatie voor het diner; hier staan uitstekende gerechten op de kaart, eventueel vegetarisch. Zin om te winkelen of wat cultuur te snuiven? Direct bij station Bijlmer ArenA is winkel- en horecagebied Amsterdamse Poort en met de metro ben je in 20 minuten op Amsterdam Centraal.

Goed om te weten

Het gehele hotel is rookvrij. Ook in de kamers mag niet gerookt worden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.