Ontspan op verfrissend Corfu, incl. huurauto

Acharavi, Corfu, Griekenland: Mr & Mrs White

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Mr & Mrs White, Corfu

Corfu stad

Corfu

Mr & Mrs White Corfu

Mr & Mrs White, Corfu

Mr & Mrs White, Corfu

Mr & Mrs White, Corfu

Corfu stad

Mr & Mrs White, Corfu

Mr & Mrs White, Corfu

Mr & Mrs White, Corfu

Corfu

Mr & Mrs White, Corfu

Mr & Mrs White, Corfu

Corfu

Idylle aan de kust

Met de auto rijd je tussen de olijfbomen en cipressen van het ene pittoreske bergdorpje naar het andere. Een ansichtkaart is er niks bij. Schuif eens aan in een taverna om op een blauw beschilderd stoeltje de beste fetakaas in een traditionele Griekse salade te proeven. Terwijl de wijze oude mannen van het dorp je uitzwaaien, rijd je verder naar de kust. Hier wachten idyllische baaien met kleurrijke vissersbootjes dobberend op het azuurblauwe water op je.


Een stukje verderop in het noorden tref je een uitgestrekt zandstrand en de serene badplaats Acharavi Corfu. Hier is het Mr & Mrs White Hotel Corfu gevestigd. De groene, mediterrane tuinen geven een magisch contrast met de witgekalkte muren, Venetiaanse architectuur en het interieurdesign. Rust uit in de schaduw van een palmboom bij het zwembad, lees een boek op je vreedzame balkon of stap weer in je huurauto om de rest van het eiland te aanschouwen!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.