Ontdek met een huurauto het Griekse eiland Rhodos

Rhodos, Griekenland: All Senses Nautica Blue

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Anthony Quinn Bay, Rhodos

Rhodos

All Senses Nautica Blue

All Senses Nautica Blue

All Senses Nautica Blue

Rhodos

All Senses Nautica Blue - Bungalow met tuinzicht

All Senses Nautica Blue - Bungalow met tuinzicht

All Senses Nautica Blue

All Senses Nautica Blue

Byzantine kerk

All Senses Nautica Blue - Junior Suite met privézwembad

All Senses Nautica Blue - Junior Suite met privézwembad

All Senses Nautica Blue

Kallithea

All Senses Nautica Blue

Zonnig eilandgevoel op Rhodos

Het glanzend nieuwe resort All Senses Nautica Blue voldoet aan alle kenmerken voor een idyllische eilandvakantie: direct aan het strand, een groot zwembad in de tuin met palmbomen en een magnifiek uitzicht op de glinsterende Egeïsche zee. Met je huurauto cruise je naar alle vissersdorpje van het eiland waar traditionele tavernes op je staan te wachten.

In het vijfsterrenresort kun je je dagen zo actief of lui doorbrengen als je zelf wilt. Op het eigen privéstrand kun je heerlijk relaxen op een ligbed omringt door palmbomen en een tropische cocktail in de hand. Wil je wat meer ondernemen dan kun je beachvolleyballen, minigolfen of je zwemkleding omruilen voor een duikuitrusting. Overdag en ´s avonds is er een entertainmentprogramma en worden er activiteiten en thema-avonden georganiseerd.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.