Ontdek het wonderlijke Istrië

Kroatië: Opatija, Labin, Pula & Porec

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Grotto Rabac, Istrië

Route (c) map created by Travellerspoint

Astoria Design, Opatija

Astoria Design, Opatija

Istrië

Kastel Pineta, Labin

Kastel Pineta, Labin

Kastel Pineta, Labin

Motovun, Istrië

Kastel Pineta, Labin

Kastel Pineta, Labin

Pula

Park Plaza Arena, Pula

Park Plaza Arena, Pula

Park Plaza Arena, Pula

Pula

Park Plaza Arena, Pula

Park Plaza Arena, Pula

Porec, Istrië

Valamar Diamant Hotel, Porec

Valamar Diamant Hotel, Porec

Valamar Diamant Hotel, Porec

Valamar Diamant Hotel, Porec

Pula

Rabac

Porec, Istrië

Roadtrippen in Istrië

Istrië is een prachtige en zeer diverse regio in Kroatië. Waar de kustlijn je misschien aan het Middellandse Zeegebied doet denken, is het groene, geurige binnenland een afspiegeling van bijvoorbeeld Toscane. Die prachtige landschappen in combinatie met de typische Kroatische gastvriendelijkheid, smakelijke keuken en rijke geschiedenis maken deze roadtrip met je eigen auto door Istrië onvergetelijk.

Je trapt af in Opatija, een klassieke badplaats waar in de 19e eeuw al vakantie werd gevierd door de Europese elite. In Labin, de tweede bestemming van je reis geniet je van indrukwekkende middeleeuwse gebouwen en de prettige, relaxte sfeer. Door naar Pula, de grootste stad van Istrië en tevens een populaire vakantiebestemming. De regio beschikt over tal van natuurlijke rotsstrandjes met helderblauwe baaitjes, omlijst door groene bomen. Je sluit de vakantie af in Porec. Kronkelende straatjes, UNESCO beschermde gebouwen en monumenten zullen je gedurende je bezoek aan dit stadje blijven inspireren.

Goed om te weten
Door de kleinschaligheid van de accommodaties binnen dit arrangement kan het voorkomen dat één of meerdere accommodaties reeds zijn volgeboekt. Indien dit het geval is, krijg je een gelijkwaardig alternatief aangeboden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.