Okko Hotels Paris Rueil

Rueil-Malmaison, Frankrijk

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Franse rijkdom & esthetiek

Innovatief en modern, dat is wat Olivier Devys heeft neergezet met zijn Okko Hotels Paris Rueil. Deze geniale ingenieur bouwde prachtige en unieke kamers en een gezamenlijke leefruimte om ook het sociale verkeer in het hotel op gang te houden. Het interieur is indrukwekkend en inspirerend en de rust die het grote zonneterras biedt is meer dan gewenst na een dag in de stad der liefde te hebben doorgebracht. In een paar tellen sta je al in het station waar de trein je naar het centrum van Parijs brengt. Bewonder het schilderachtige uitzicht vanaf de Eiffeltoren, struin over de oneindige antiekmarkten of geniet van een romantische wandeling langs de Seine terwijl het daglicht langzaam vervaagt. Parijs, wat ben je mooi!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.