Okko Hotel Strasbourg Centre

Straatsburg, Frankrijk

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Eigentijds hotel in Straatsburg

Het was tijdens haar studies in vreemde talen en internationale zaken in Italië toen Eleonora voor het eerst verliefd werd op de Franse taal. Een paar jaar later, met een studie toerisme en professionele hotelervaring op zak, begon ze aan haar OKKO Hotels avontuur. En hoe! Ze gooide de traditionele hotelhandboeken overboord en gaf het hotel een geheel eigen twist. Hier vind je geen standaardreceptie, ontbijtruimte, lobby en lounge, maar een moderne en gezellige woonruimte, ‘The Club’ genaamd.

Blader door een selectie van kranten, tijdschriften en boeken en neem plaats in een van de door Patrick Norguet ontworpen fauteuils. Fiets je fit in de fitness of duik de stad in om de highlights van Straatsburg te verkennen. Bezoek één van de grootste en mooiste kathedralen van Frankrijk, wandel door de nauwe straatjes en gezellige pleintjes in de wijk Petit France en maak een pitstop voor een lokale hap in een winstube zoals ‘Choucroute’ of ‘Flammkuchen’.

Goed om te weten

Het hotel heeft geen receptie, lobby of ontmoetingsruimte. The Club heeft al deze rollen over genomen, dus raak niet in de war als je geen traditionele receptie kunt vinden. Bij deze aanbieding zijn dagelijks gratis snacks en drankjes in The Club inbegrepen. Deze kunnen niet buiten The Club geconsumeerd worden. Als je een snack of drankje wilt meenemen, betaal je hiervoor €2.

Highlights

  • Genieten van lokaal geproduceerde wijnen en bieren in het hotel, speciaal uitgekozen door Rémi Charrier
  • Een rondje hardlopen over de joggingroute die het hotelpersoneel voor jou heeft uitgezocht
  • Smullen van de keuken van de Elzas die bekend staat om de vele lekkere zoetigheden, zoals kougelhopf, studel en peperkoek

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.