Nyma The New York Manhattan Hotel

New York, Verenigde Staten

Empire State View King kamer

Superior King kamer

Deluxe kamer

Ontdek New York vanuit dit hippe hotel in Manhattan

Op een toplocatie in de populaire wijk Manhattan ligt Nyma, een boetiekhotel met een fenomenaal dakterras met bar. Nyma heeft fijne, lichte kamers met kingsize-bedden, een flatscreen-tv en een koffiezetapparaat. Het hotel beschikt naast rooftopbar Cloud Social over een lounge en een fitnesscentrum dat 24 uur per dag geopend is. Gasten kunnen ontbijten bij Paris Baguette.

New York is de stad waar iedereen naartoe wil en Manhattan is nog altijd de populairste wijk van deze hippe metropool. Nyma ligt midden in Manhattan, in de Koreaanse wijk, naast het Empire State Building. Bezienswaardigheden zoals Times Square en Madison Square Garden liggen op loopafstand, om andere delen van New York te bereiken maak je gebruik van het metronetwerk.

Perfect voor
Boetiekhotel Winkelen Bezienswaardigheden Entertainment

Highlights

  • Van een heerlijke cocktail of een biertje nippen op Cloud Social, de rooftopbar van het hotel
  • De nabijgelegen Empire State Building beklimmen en de stad New York vanaf grote hoogte bewonderen
  • Naar hartenlust shoppen op Fifth Avenue, vlak bij je hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.